Savez ekonomista Srbije

Elena Mitanoski nagrađena poveljom Saveza ekonomista Srbije

Elena Mitanoski, studentkinja ekonomije na FEFA, u sredu 11. decembra nagrađena je poveljom od strane Saveza ekonomista Srbije kao jedna od najuspešnijih studenata renomiranih ekonomskih fakulteta u Srbiji.

Osim Elene ispred FEFA fakulteta, nagrađeni su i studenti sa Ekonomskog fakulteta u Beogradu, Ekonomskog fakulteta u Nišu, Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu i Ekonomskog fakulteta u Subotici – najboljim studentima je, osim priznanja, obezbeđeno i besplatno prisustvo na predstojećem Kopaonik biznis forumu.

Veliko je zadovoljstvo kada neko prepozna vaš trud i rad. Tokom studiranja uvek sam težila ka tome da naučim što više kako bih stečena znanja mogla da upotrebim u realnim, odnosno praktičnim poslovnim koracima. Veliko hvala fakultetu na kvalitetnom studijskom programu i profesorima koji su se maksimalno trudili da nam prenesu bogato znanje i iskustvo; neprestano su nam pružali pomoć i radili sa nama i za nas“, rekla je Elena.

Osim izvanrednog proseka, ovu povelju Elena je zavredela svojim angažovanjem u polju ekonomske nauke – učestovavala je na takmičenjima, obukama i u istraživanjima, uspešno obavljala različite prakse i pružila svoj dopinos kako u okviru, tako i izvan FEFA fakulteta.

Osim povelja za najbolje studente, dodeljene su i Povelja za izuzetnost, Povelja za izuzetan doprinos u oblasti ekonomske teorije i politike i Povelja za izuzetan doprinos u oblasti poslovne ekonomije i menadžmenta o čemu se možete informisati na sajtu Saveza ekonomista Srbije.

 

Comments are closed.