FEFA Open

FEFA Open još jednom pokazao značaj doprinosa mladih

Ovogodišnji FEFA Open turnir nastavio je tradiciju doniranja materijalnih sredstava u humanitarne svrhe i ojačao 12-ogodišnju saradnju sa UNICEF-om. Turnir je završen 14. jula, a trodnevno nadigravanje u tenisu propraćeno druženjem, navijanjem i zabavom održano je na terenima Janka Tipsarevića, kome se zahvaljujemo na velikoj podršci.

Prikupljenih 100.000 dinara donirali smo organizaciji Unicef i projektu inkluzivnih dečijih igrališta, a vrednost i značaj ove manifestacije prepoznali su i naši poslovni partneri – Vinarija Ohrid, Extreme Intimo, Babolat, Voda Voda, Gerbi, Data status , Foka i mnogi drugi koji su nam pomogli pri ostvarivanju zajedničkog cilja.

U konkurenciji od ukupno 30 učesnika, pobedničke pehare su ove godine poneli Andrija Graovac u okviru muške i Kristina Milivojević u okviru ženske kategorije. Našim pobednicima čestitamo, a svim takmičarima se zahvaljujemo na učešću.

Posebnu zahvalnost dugujemo Emiliji Lukić i Bojanu Radovanoviću – glavnim organizatorima turnira koji su pokazali inicijativu, znanje i odgovornost odgovorivši na sve izazove, kao i ostalim studentima FEFA fakulteta koji su učinili da ovim turnirom vlada sjajna atmosfera.

Comments are closed.