Seminar o konkurenciji

Komisija za zaštitu konkurencije poziva studente na seminar o konkurenciji

Komisija za zaštitu konkurencije, u saradnji sa Komisijom za fer trgovinu Japana organizuje seriju seminara za studente osnovnih, master i doktorskih studija.

Svi budući akademci koji se prijave na events@kzk.gov.rs i tako obezbede svoje mesto na jednom od seminara,  biće u prilici da se upoznaju sa osnovnim principima politike zaštite konkurencije, uz predstavljanje konkretnih primera iz prakse borbe protiv kartela i drugih oblika kršenja konkurencije.

Seminari će biti održani : u Beogradu, 12.novembra (Pedagoški muzej, Uzun Mirkova 14);  Nišu, 13.novembra (zgrada Univerziteta, Univerzitetski trg 2);  Novom Sadu, 14.novembra (zgrada Univerziteta dr Zorana Đinđića 1).

“Uključivanje studenata u aktivnosti Komisije za zaštitu konkurencije jedan je od važnih zadataka naše institucije. Pružanje šanse mladima da se što više upoznaju sa politikom zaštite konkurencije i u ovoj oblasti pronađu interesovanja za dalji akademski rad spada među prioritete Komisije”, naglašavaju u Komisiji za zaštitu konkurencije.

Realizacija seminara je podržana od strane Ambasade Japana u Beogradu, kao i Agencije za međunarodnu saradnju Vlade Japana.

 

 

 

Comments are closed.