CEO challenge

P&G CEO Challenge: Studenti FEFA osvojili prvo i drugo mesto u Bukureštu

Studenti treće godine ekonomije na FEFA fakultetu, Igor Bošković i Dušan Brujić, ostvarili su sjajne rezultate u finalu jugoistočne Evrope, takmičenja CEO Challenge, koje se od 4. do 6. marta, održalo u Bukureštu. Finale takmičenja koje organizuje kompanija Procter & Gamble, okupilo je najbolje studente iz 9 zemalja jugoistočne Evrope, koji su pravo da učestvuju u finalu izborili kroz niz kvalifikacionih testiranja u svojim zemljama. Naši studenti su sa svojim međunarodnim timovima, osvojili prvo i drugo mesto.

Igor Bošković je bio član pobedničkog tima, dok je tim Dušana Brujića zauzeo drugo mesto. Učesnici finala, podeljeni u tročlane međunarodne timove, imali su zadatak da unaprede strategiju digitalnog marketinga, brenda Gillette i potom prezentuju svoja rešenja regionalnim rukovodiocima kompanije Procter & Gamble. Studenti FEFA su na ovom takmičenju pokazali zavidno znanje iz oblasti marketinga i digitalnih tehnologija, kao i odlične prezentacione veštine.

Igor Bošković i njegov tim su ovom pobedom obezbedili plasman u evropsko finale takmičenja CEO Challenge, koje će se održati od 9. do 11. aprila u Istanbulu i koje će okupiti pobednike svih regionalnih finala iz čitave Evrope. Osim visokog plasmana, naši studenti su istovremeno zaokupili pažnju rukovodilaca kompanije i dobili ponude za zaposlenje po završetku studija.

Comments are closed.