bojana maljevic slika

Prva klasa studenata Kreativne produkcije priredila projekciju završnih ispitnih radova

Prva klasa studenata Kreativne produkcije imala je malu proslavu povodom završetka prve godine studija, u Parobrodu, 22. juna. Njihovi roditelji, prijatelj i predavači, okupili su se kako bi u bioskopu pogledali završne ispitne radove iz predmeta Režija, Audio-vizuelna produkcija, Kamera i Kreativna produkcija, ali i deo sjajnih radova koje su stvarali za Generator Fluo, što je ujedno bio njihov prvi profesionalni projekat.

“Fotografisali smo se sa našom prvom klasom sad pred kraj godine. Gledam te fotografije posle i shvatam da sem što su pametni, vredni i talentovani – svi studenti su nam i lepi. Ne znam da li je to neka slučajnost ili treba da uvedemo i taj kriterijum na prijemni za keativnu produkciju 🙂 ” , bio je jedan od prvih utisaka profesora Milutina Petrovića.

Ponosni smo na prvu generaciju studenata Kreativne produkcije i njihovu veliku radoznalost u sticanju znanja i razvijanju kreativnosti. Pokazali su nam različite veštine i umeća kojima su ovladali i zato spremno dočekuju drugu godinu studija – napornu, ali prvenstveno uzbudljivu!

Deo atmosfere u Parobrodu, pogledajte u nastavku.

Comments are closed.