Željko-Jojić

Savez ekonomista nagradio našeg studenta Željka Jojića

Željko Jojić, student četvrte godine ekonomije, dobio je nagradu od strane Saveza ekonomista Srbije kao jedan od ukupno pet najuspešnijih studenata ekonomskih fakulteta.

Željkov trud na nastavnim i nenastavni aktivnostima prepoznat je na osnovu obavljenih praksi, takmičarskih uspeha, istraživanja i uopšte zbog celokupnog zalaganja na polju ekonomske nauke. „Ova nagrada je za mene izuzetno značajna jer je to potvrda da je neko prepoznao moj rad i trud što mi pruža dodatnu motivaciju. Takođe mi je drago to što se na ovaj način potvrđuje značaj ekonomske nauke – smatram da je ona osnova mnogih drugih nauka i da će njeni fundamenti ostati isti, podjednako značajni u različitim oblastima“ , rekao je Željko.

Savez ekonomista Srbije je osim studentima, dodelio i Povelje za izuzetnost u oblasti ekonomske teorije i nauke, menadžmenta i poslovne ekonomije koje tradicionalno dodeljuje godinama unazad. Kako prenosi list Danas, Aleksandar Vlahović predsednik SES je tokom svog pozdravnog govora, okupljenima poželeo da u narednoj godini ostvare sve planove i izrazio nadu da će 2019. biti bolja, radosnija i uspešnija.

Comments are closed.