Stipendije 2018-05-24T22:00:53+00:00

5 FEFA STIPENDIJA

ZA ŠKOLSKU 2018/19. GODINU

Prijavljivanje za ovaj ciklus stipendija je završeno

DOBRE ŠANSE NE ČEKAJU.
FEFA STIPENDISTI SU ODLUČILI
DA IH ISKORISTE I USPEJU!

ISPRIČAJ NAM SVOJU PRIČU, ŠANSA MOŽE BITI TVOJA!

Pogledaj koje su sve šanse dobili i uspešno iskoristili samo neki od naših stipendista…

FEFA stipendisti dobro znaju zašto smo drugačiji. Za nas stipendija ne podrazumeva samo pokriće troškova školarine u određenoj godini, već i pružanje brojnih mogućnosti za lično napredovanje tokom studja i to: obavljanje praksi u najboljim domaćim i međunarodnim kompanijama u Srbiji, u kojima su se mnogi studenti FEFA kasnije i zaposlili; razmena mišljenja sa stručnjacima iz poslovne i akademske sfere u okviru tribine FEFA lideri; poseta i učešće na značajnim konferencijama, poput Kopaonik biznis foruma, učešće na takmičenjima u zemlji i inostranstvu i još mnoge od njih.

Upravo sada tražimo pet novih stipendista za školsku 2018/2019. godinu, kako bismo im pružili brojne šanse za uspešnu budućnost.

FEFA DODELJUJE

  • –   3 stipendije za studijski program EKONOMIJA
  • –   2 stipendije za studijski program KREATIVNA PRODUKCIJA – film, televizija, digitalni formati

Znamo da veruješ u sebe i zato, dođi da nam se predstaviš. Najvažnija nam je tvoja lična priča – šta želiš i kako sebe vidiš u budućnosti.

DAVID BLAŽEVSKI

Tokom studiranja, bio je na praksi u…

Saznaj više

VUKAŠIN ZATANOVIĆ

Pored stipendije FEFA, koju je uspešno…

Saznaj više

MARIJANA JELIĆ

Dobila je stipendiju FEFA 2013. godine na…

Saznaj više

JELISAVETA LAZAREVIĆ

Bila je na praksi u Societe Generale…

Saznaj više

DUŠAN BRUJIĆ

Dobio je stipendiju FEFA 2016. godine i…

Saznaj više

ŠTA FEFA STIPENDIJA UKLJUČUJE

Stipendija podrazumeva pun iznos školarine za prvu godinu osnovnih studija FEFA, uključujući i polaganje ispita. Prve tri prijave za polaganje svakog ispita su besplatne, što važi za sve studente FEFA.

Ti lično kreiraš dalju stazu – ukoliko naredne godine budeš među pet najboljih studenata, zadržavaš punu stipeniju, što važi i za svaku narednu godinu studiranja. Ako budeš vredan student, razlog za brigu ne postoji – ukoliko se desi da u drugoj godini nisi među pet najboljih studenata, a imaš prosek ocena najmanje 9,00 i sve položene ispite, stipendijom će biti pokriveno 50 % školarine. Ukoliko i nakon druge i treće godine studija ne budeš među najboljim studentima u generaciji, a imaš prosečnu ocenu najmanje 9,00 i sve položene ispite sa prethodnih godina studija, stipendijom će biti pokriveno 30 % školarine.

Za sve dodatne informacije, pročitaj često postavljana pitanja, a ukoliko i tu ne pronađeš odgovor, obratiti nam se na e-adresu stipendije@fefa.edu.rs