200d39c56ed36098eeb0981139cd1614

Studenti FEFA ponovo među najboljima u jugoistočnoj Evropi!

Studenti treće godine ekonomije, Dušan Brujić i Igor Bošković plasirali su se u finale jugoistočne Evrope, takmičenja CEO Challenge u organizaciji kompanije Procter & Gamble.

Za mene je mnogo važnije od nagrade i plasmana upoznavanje i umrežavanje sa studentima i mentorima iz različitih zemalja. U Bukureštu ćemo imati priliku da sarađujemo u timovima sa kolegama iz celog regiona i siguran sam da će nam to iskustvo doneti još više znanja i sigurnosti” , rekao je Igor.

Na putu do finala, naši studenti su uspešno savladali nekoliko rundi testiranja i rešavanja poslovne studije slučaja. Finale koje okuplja najboljih 30 studenata iz 9 zemalja jugoistočne Evrope, održaće se početkom marta u Bukureštu.

Svakako je čast biti deo ovakvog takmičenja, upoznati se sa načinom rada jedne od najvećih i najuspešnijih kompanija na svetu. Svi izazovi bili su povezani sa poslovnim svetom i zaista sam se osetio kao neko ko je odgovoran za donošenje ozbiljnih odluka. Slična situacija će biti i u Bukureštu i verujem da će mi samo učešće značiti kako na ličnom nivou, tako na profesionalnom planu u budućnosti” , ispričao je Dušan,

Takođe, prošle godine je naša studentkinja Lara Marjanović bila učesnica finala ovog prestižnog takmičenja, čime je nastavljena tradicija beleženja sjajnih rezultata naših studenata. Želimo mnogo sreće Dušanu i Igoru u Bukureštu i da svojim znanjem dostojno predstave naš fakultet i zemlju kao što su to činili do sada.

Comments are closed.