Vesti 2018-03-20T20:35:22+00:00

VESTI

Intervju Vladimir Poznanić

Verovatno bismo teško našli boljeg sagovornika za oblast revizije i računovodstva imajući u vidu Vaše bogato iskustvo u radu u revizorskim kućama. Na koji način profesor sa toliko iskustva u oblasti računovodstva i revizije posmatra značaj obrazovanja zaposlenih iz javne uprave na master studijama FEFA?

Kako pametno pokrenuti biznis?

Radionica za srednjoškolce "Kako pametno pokrenuti biznis" održana je u petak 7. decembra, u prostorijama FEFA fakulteta. Tim povodom, naše asistentkinje Zoja Kukić i Jelisaveta Lazarević, govorile su o prvim, a time i najvažnijim koracima u preduzetništvu.

Veljko Lalić: Nedeljnik je postavljen kao jednostavan biznis model koji iziskuje najviše talenta, dobrog pisanja i mnogo rada

Veljko Lalić, novinar i urednik magazina Nedeljnik, održao je predavanje na master programu Digitalna transformacija i tim povodom govorio o medijskoj sceni danas, ali i promenama koje je pretrpela usled procesa digitalizacije. Da li je ona uticala pozitivno ili negativno, kako opstati na medijskom tržištu i gde se nalazi pravo novinarstvo, saznajte u nastavku.

Video intervju: Branislav Vujović

Branislav Vujović, predsednik i osnivač kompanije New Frontier Group, održao je gostujuće predavanje/radionicu na master programu Digitalna transformacija  21. novembra. Poslovni modeli i nova vrednost koju donosi digitalna ekonomija bile su teme ovog predavanja.