ISKORISTI ŠANSU
#iskoristišansu

STIPENDIJE

POSTANI STIPENDISTA FEFA FAKULTETA jer TI SI BUDUĆNOST!

Svake godine, nastojimo da izaberemo 5 najboljih, budućih studenata koji svojim znanjem, inicijativom, agilnošću i željom za ličnim napretkom dobijaju mogućnost da postanu stipendisti FEFA fakulteta.

Naše stipendije podrazumevaju pokriće troškova školarine u prvoj godini, dok će stipendiranje u narednim godinama zavisiti isključivo od vašeg uspeha – 5 najboljih studenata zadržavaju stipendiju u sledećoj, a isto pravilo odnosi se i na sve ostale godine studiranja. Osim toga, stipendisti zajedno sa ostalim studentima imaju priliku da obavljaju prakse u prestižnim domaćim i inostranim kompanijama,
uče od profesora koji iza sebe imaju dugogodišnje karijere, prisustvuju interaktivnoj nastavi organizovanoj prema metodi studije slučaja, upoznaju se i grade sopstvenu poslovnu mrežu kontakata, posete značajne konferencije, učestvuju na takmičenjima, razviju svoje talente, kritičko razmišljanje, etičku, društvenu i ličnu odgovornost i postanu kreativni lideri savremenog doba.

  

Potraga za stipendistima 2019/2020. godine traje, a najboljima dodeljujemo:

  • 3 stipendije za studijski program EKONOMIJA
  • 2 stipendije za studijski program AUDIO-VIZUELNA PRODUKCIJA

 

Ako te uspeh u srednjoj školi obeshrabruje da se prijaviš na konkurs za stipendiste FEFA fakulteta, našli smo način da vas ohrabrimo – saznajte više na ovom linku.