Održana radionica AIK Banke – „ CRM – Savremena filozofija poslovnog uspeha“

Održana radionica AIK Banke – „ CRM – Savremena filozofija poslovnog uspeha“

Održana je još jedna interaktivna radionica za studente FEFA fakulteta u organizaciji Centra za karijerno vođenje i savetovanje i AIK banke.

Tom prilikom učesnici su mogli da čuju nešto više o CRM-u (Customer relationship management-u) kao savremenoj filozofiji poslovnog uspeha, kada je veliki broj primera iz prakse sa studentima podelila Jelena Vujanović, Data Scientist.

Teme koje su obuhvaćene ticale su se baza podataka, kako ih veliki sistemi koriste za donošenje bitnih odluka i implementaciju aktivnosti u komunikaciji sa sadašnjim i budućim klijentima. Osim toga, obuhvatili smo i temu instrumenata koji služe za manipulaciju sa podacima.

Između ostalog, akcenat je stavljen na programe koje zaposleni koriste u svom radu, ali i na potrebna znanja za započinjanje karijere u ovoj oblasti.

Tokom diskusije, na kojoj je i zasnovana radionica, studenti su posebno izrazili svoje interesovanje o temama kao što su ponašanje potrošača u bankarskom sektoru, ali i uključivanju mašinskog učenja i veštačke inteligencije.

FEFA fakultet i Centar za karijerno vođenje i savetovanje koriste ovu priliku da se zahvale u ime svojih studenata AIK banci na izdvojenom vremenu i resursima za organizaciju ovog događaja.

Pozitivni utisci učesnika predstavljaju jasan signal o korisnosti i neophodnosti različitih oblika neformalne edukacije koje pruža kompletnu sliku o potrebnim znanjima i veštinama.

Više informacija o stručnim praksama i poslovima na linku:

Nazad

Slične vesti

Pravedna tranzicija: Panel diskusija

Pravedna tranzicija: Panel diskusija "Uticaj energentske krize na siromaštvo"

O uticaju energetske krize na siromaštvo razgovarali smo tokom vikenda sa ekspertima u ...
Odbrana doktorske disertacije Jelisavete Lazarević

Odbrana doktorske disertacije Jelisavete Lazarević

Dana 16.06.2022. godine u 12 časova, na Univerzitetu Metropolitan - FEFA, u sali A3, ...
Studentski tim FEFA fakulteta ponovo jedan od 10 najboljih

Studentski tim FEFA fakulteta ponovo jedan od 10 najboljih

Studentski tim FEFA fakulteta u sastavu Milena Albijanić, Teodora Rodić i Vanja ...

Naš web sajt koristi kolačiće radi boljih performansi i korisničkog iskustva. Da li se slažete da koristimo kolačiće?

Saznaj više

Kolačići na našem web sajtu

Šta je Kolačić?

Kolačić je mali deo podataka koji se šalju sa web sajta i čuvaju se u korisničkom web pretraživanju dok korisnik pregleda web sajt. Kada korisnik pregleda isti web sajt u budućnosti, web sajt može sačuvati podatke u kolačićima kako bi obavestio web sajt o prethodnoj aktivnosti korisnika.

Kako koristimo kolačiće?

Poseta ovoj stranici može da generiše sledeće vrste kolačića.

1. Strogo potrebni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za omogućavanje kretanja po web sajtu i korišćenje njegovih funkcija, kao što su pristup bezbednim delovima web sajta. Bez ovih kolačića,  usluge poput korpe za kupovinu ili e-naplate, ne mogu se pružiti.

2. Kolačići performansi

Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako posetioci koriste web sajt, na primer na koje stranice posetioci najčešće idu i šalju informaciju ukoliko dođe do neke greške. Ovi kolačići ne prikupljaju informacije koje identifikuju posetioca. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju stoga su anonimne. Koristi se samo za poboljšanje rada web sajta.

3. Kolačići funkcionalnosti

Ovi kolačići omogućavaju web sajtu da pamti vaše odluke (kao što su korisničko ime, jezik ili region u kome se nalazite) i pružaju poboljšane, lične karakteristike. Na primer, web sajt može da vam pruži lokalne vremenske izveštaje ili vesti o saobraćaju čuvanjem u kolačiću region u kome se trenutno nalazite. Ovi kolačići se takođe mogu koristiti za pamćenje promena koje ste izvršili u veličini teksta, fontovima i drugim delovima web sajta koje možete prilagoditi. Oni se takođe mogu koristiti za pružanje usluga koje ste tražili, kao što su gledanje videa ili komentar na blogu. Informacije koje ovi kolačići prikupljaju mogu se anonimiti i ne mogu pratiti vašu aktivnost pregledavanja na drugim web sajtovima.

4. Kolačići za ciljanje i oglašavanje

Ovi kolačići se koriste za isporučivanje reklama relevantnijih za vas i vaša interesovanja. Koriste se i za ograničavanje broja prikaza oglasa, kao i za merenje efikasnosti reklamne kampanje. Obično ih postavljaju reklamne mreže uz dozvolu operatera web sajta. Oni pamte da ste posetili web sajt i ove informacije dele sa drugim organizacijama, poput oglašivača. Često će ciljanje ili reklamni kolačići biti povezani sa funkcijama web sajta koje pruža druga organizacija.

Upravljanje kolačićima

Kolačićima se može upravljati putem postavki web pretraživača. Molimo vas da potražite pomoć pretraživača kako upravljati kolačićima.

Na ovom sajtu uvek možete uključiti / isključiti kolačiće na meniju „Upravljanje kolačićima“.

Upravljanje web sajtom

Ovim web sajtom upravlja: FEFA fakultet