Saradnja FEFA fakulteta i I&F Grupe

Saradnja FEFA fakulteta i I&F Grupe

Zahvaljujući saradnji I&F Grupe, komunikacionog sistema koji posluje u 12 zemalja jugo-istočne Evrope i nordijskog regiona, i FEFA, vodećeg privatnog fakulteta za obrazovanje stručnjaka u oblasti ekonomije, novih tehnologija i kreativnih industrija, naredna generacija master ekonomista će  imati priliku da dodatno specijalizuje svoja znanja u užim oblastima ekonomije. Osim izbornosti koja čini 80 % programa, naši studenti će moći da se opredele za jedan od tri nova modula/izborna usmerenja - Marketing i menadžment, Poslovna ekonomija i Poslovna i finansijska analitika.

Kroz celokupan program master studija, studentima se pružaju znanja i podrška koja je ključna za uspeh u „novoj realnosti“, stvarajući nove generacije ekonomista koji znaju kako da stvore novu vrednost za svoju kompaniju. I&F Grupa koja u svom portfoliju ima različite delatnosti i profesije svojim iskustvom i znanjem doprineće ovom programu master studija sa komplementarnim temama i poljima koje će studenti, dodatno i po svom izboru moći da prate. U tom cilju brojnim predavačima  pridružiće se kao gosti predavači zaposleni I&F Grupe koji će na predmetima: Principi marketinga, Poslovne inovacije i Marketinška istraživanja i analitika preneti teorijska i praktična znanja stečena tokom dugogodšnjeg rada na 12 evropskih tržišta koji pokrivaju više od 58 milona potrošača.

“U skladu sa svetskim trendovima i potrebama kompanija, obrazovali smo 3 nova usmerenja na master studijama ekonomije kako bismo stvarali nove generacije ekonomista koje znaju kako da odgovore na izazove novog doba i stvore novu vrednost za kompaniju. Zahvaljujući našim alumnistima, kolegama i saradnicima iz vodećih kompanija u regionu, kreirali smo izuzetno fleksibilne studije koje pružaju mogućnost prilagođavanja pojedinačnim ambicijama, interesovanjima i željama kroz odabir 80 % izbornih predmeta iz najtraženijih oblasti ekonomije”, govori prof. Goran Pitić, predsednik Saveta FEFA fakulteta. 

"Nova realnost" u kojoj živimo prouzrokovana pandemijom korona virusa sve više ukazuje na neophodnost inovacije obrazovnog sistema osnaživanjem mladih kako bi se prilagodili stalnim i često iznenadnim promenama na tržištu, ne samo u ovom trenutku, već i u budućnosti.

„Saradnja, dijalog i razmena znanja između obrazovnih insitucija i biznisa je od velikog značaja. Kao kompanija na različite načine kroz vreme smo bili angažovani u ovoj razmeni. Ovog puta trudićemo se da pružimo doprinos kao gosti predavači na FEFA master studijama kroz vizuru i iskustvo prakse iz domena marketinga, odnosno pojedinačnih oblasti kao što su brend planiranje, brend analitika, i dr. Obostrano znanje treba deliti i na taj način doprineti podizanju kvaliteta, sticanju novih znanja i razvoju struke” kaže Olivera Perković, Deputy CEO & Chief Strategy Officer I&F Grupe.

U razvoju programa studija, odnosno dopune u slučaju I&F Grupe, učestvovali su i inostrani akademski partneri: MOC mreža Instituta za strategiju i konkurentnost Harvard poslove škole i Univerzitet Fordham. Program je koncipiran tako da pruži savremena znanja za kojima postoji najveća tražnja na tržištima rada kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.

Studenti master studija ekonomije će istovremeno imati mogućnost da, ukoliko žele, slušaju predavanja i na master studijama digitalne transformacije kako bi dobili i druga komplementarna znanja i stekli još širi uvid u savremen način poslovanja. Zahvaljujući različitim beneficijama, kompletan program master akademskih studija organizovan je tako da pruži ubedljivu prednost pojedincima pri pozicioniranju na domaćem i inostranim tržištima rada i na taj način, istovremeno, značajno doprinese stvaranju novih vrednosti u kompanijama u kojima započinju ili razvijaju svoju profesionalnu karijeru.

Upis nove generacije master studenata je u toku.

UPIŠI SE

Nazad

Slične vesti

Prva prolećna radionica: Upravljačke veštine i tehnike za uspešno poslovanje

Prva prolećna radionica: Upravljačke veštine i tehnike za uspešno poslovanje

Upravljačke veštine i tehnike za upešno poslovanje bila je prva održana prolećna radionica ...
PSIHOLOGIJA I BIZNIS: Novo usmerenje na osnovnim studijama ekonomije

PSIHOLOGIJA I BIZNIS: Novo usmerenje na osnovnim studijama ekonomije

Osnovne studije ekonomije će od ove godine biti bogatije za novo usmerenje koje će pružiti ...
УНИВЕРЗИТЕТ МЕТРОПОЛИТАН – ФЕФА Објављује конкурс за стицање звања и заснивање радног односа

УНИВЕРЗИТЕТ МЕТРОПОЛИТАН – ФЕФА Објављује конкурс за стицање звања и заснивање радног односа

Услови за избор наставника ФЕФА прописани су Законом о високом образовању и Правилником о ...

Naš web sajt koristi kolačiće radi boljih performansi i korisničkog iskustva. Da li se slažete da koristimo kolačiće?

Saznaj više

Kolačići na našem web sajtu

Šta je Kolačić?

Kolačić je mali deo podataka koji se šalju sa web sajta i čuvaju se u korisničkom web pretraživanju dok korisnik pregleda web sajt. Kada korisnik pregleda isti web sajt u budućnosti, web sajt može sačuvati podatke u kolačićima kako bi obavestio web sajt o prethodnoj aktivnosti korisnika.

Kako koristimo kolačiće?

Poseta ovoj stranici može da generiše sledeće vrste kolačića.

1. Strogo potrebni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za omogućavanje kretanja po web sajtu i korišćenje njegovih funkcija, kao što su pristup bezbednim delovima web sajta. Bez ovih kolačića,  usluge poput korpe za kupovinu ili e-naplate, ne mogu se pružiti.

2. Kolačići performansi

Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako posetioci koriste web sajt, na primer na koje stranice posetioci najčešće idu i šalju informaciju ukoliko dođe do neke greške. Ovi kolačići ne prikupljaju informacije koje identifikuju posetioca. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju stoga su anonimne. Koristi se samo za poboljšanje rada web sajta.

3. Kolačići funkcionalnosti

Ovi kolačići omogućavaju web sajtu da pamti vaše odluke (kao što su korisničko ime, jezik ili region u kome se nalazite) i pružaju poboljšane, lične karakteristike. Na primer, web sajt može da vam pruži lokalne vremenske izveštaje ili vesti o saobraćaju čuvanjem u kolačiću region u kome se trenutno nalazite. Ovi kolačići se takođe mogu koristiti za pamćenje promena koje ste izvršili u veličini teksta, fontovima i drugim delovima web sajta koje možete prilagoditi. Oni se takođe mogu koristiti za pružanje usluga koje ste tražili, kao što su gledanje videa ili komentar na blogu. Informacije koje ovi kolačići prikupljaju mogu se anonimiti i ne mogu pratiti vašu aktivnost pregledavanja na drugim web sajtovima.

4. Kolačići za ciljanje i oglašavanje

Ovi kolačići se koriste za isporučivanje reklama relevantnijih za vas i vaša interesovanja. Koriste se i za ograničavanje broja prikaza oglasa, kao i za merenje efikasnosti reklamne kampanje. Obično ih postavljaju reklamne mreže uz dozvolu operatera web sajta. Oni pamte da ste posetili web sajt i ove informacije dele sa drugim organizacijama, poput oglašivača. Često će ciljanje ili reklamni kolačići biti povezani sa funkcijama web sajta koje pruža druga organizacija.

Upravljanje kolačićima

Kolačićima se može upravljati putem postavki web pretraživača. Molimo vas da potražite pomoć pretraživača kako upravljati kolačićima.

Na ovom sajtu uvek možete uključiti / isključiti kolačiće na meniju „Upravljanje kolačićima“.

Upravljanje web sajtom

Ovim web sajtom upravlja: FEFA fakultet