Martovske radionice

Budite deo martovskih radionica, upoznajte svet ekonomije i audio-vizuelne produkcije!

Zahvaljujući velikom broju održanih radionica na FEFA fakultetu, posebno smo obratili pažnju na vaša interesovanja i u skladu sa tim organizovali tematske radionice tokom čitavog marta.

Osim za srednjoškolce, jednu radionicu namenili smo i nastavnicima srednjih škola kako bi se upoznali sa metodom koja se ubraja u najefektivnije načine savremenog učenja i profesionalnog razvoja, a koju uveliko primenjujemo na FEFA: metod studije slučaja.

Poslednja radionica je takođe specifična s obzirom na to da je umesto profesora drže naši studenti – projekat “studenti budućim studentima” osmislili su upravo oni kako bi u sažetom i primenljivom obliku  razjasnili osnovne ekonomske pojave i pojmove sa kojima se svakodnevno susrećemo.

Shodno tome, ovog meseca imaćete priliku da iz oblasti ekonomije naučite kako da postanete uspešan preduzetnik, upoznaćete se sa načinima prikupljanja sredstava za finansiranje, definisanjem strategija preduzeća, upravljanjem podacima, dok ćete na radionici iz oblasti audio – vizuelne produkcije biti u prilici da otkrijete i dodatno razvijete svoje talente odgovarajući na pitanja: zašto i na koji način se koriste vizuelni efekti, kako se koristi softver Movie magic, zašto u celoj industriji zabave sve počinje od filma, ali i šta su promenili novi mediji.

Kako biste se uspešno prijavili, potrebno je da popunite prijavu putem našeg sajta ili da nam pošaljete mail sa osnovnim podacima (ime, prezime, godište, srednja škola i naziv radionice na koju se prijavljujete) na info@fefa.edu.rs.

Čekamo vas na FEFA!

MAGIC MOVIE
prof. Feti Dautović i doc. Bojana Maljević

MAGIC MOVIE

Studija slučaja - savremeni metod obrazovanja i profesionalnog razvoja
prof. dr Marija Džunić i doc. dr Aleksandar Vučković

Studija slučaja - savremeni metod obrazovanja i profesionalnog razvoja

Ekonomska pismenost
Radionica koju drže naši studenti budućim studentima

Ekonomska pismenost

Naš web sajt koristi kolačiće radi boljih performansi i korisničkog iskustva. Da li se slažete da koristimo kolačiće?

Saznaj više

Kolačići na našem web sajtu

Šta je Kolačić?

Kolačić je mali deo podataka koji se šalju sa web sajta i čuvaju se u korisničkom web pretraživanju dok korisnik pregleda web sajt. Kada korisnik pregleda isti web sajt u budućnosti, web sajt može sačuvati podatke u kolačićima kako bi obavestio web sajt o prethodnoj aktivnosti korisnika.

Kako koristimo kolačiće?

Poseta ovoj stranici može da generiše sledeće vrste kolačića.

1. Strogo potrebni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za omogućavanje kretanja po web sajtu i korišćenje njegovih funkcija, kao što su pristup bezbednim delovima web sajta. Bez ovih kolačića,  usluge poput korpe za kupovinu ili e-naplate, ne mogu se pružiti.

2. Kolačići performansi

Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako posetioci koriste web sajt, na primer na koje stranice posetioci najčešće idu i šalju informaciju ukoliko dođe do neke greške. Ovi kolačići ne prikupljaju informacije koje identifikuju posetioca. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju stoga su anonimne. Koristi se samo za poboljšanje rada web sajta.

3. Kolačići funkcionalnosti

Ovi kolačići omogućavaju web sajtu da pamti vaše odluke (kao što su korisničko ime, jezik ili region u kome se nalazite) i pružaju poboljšane, lične karakteristike. Na primer, web sajt može da vam pruži lokalne vremenske izveštaje ili vesti o saobraćaju čuvanjem u kolačiću region u kome se trenutno nalazite. Ovi kolačići se takođe mogu koristiti za pamćenje promena koje ste izvršili u veličini teksta, fontovima i drugim delovima web sajta koje možete prilagoditi. Oni se takođe mogu koristiti za pružanje usluga koje ste tražili, kao što su gledanje videa ili komentar na blogu. Informacije koje ovi kolačići prikupljaju mogu se anonimiti i ne mogu pratiti vašu aktivnost pregledavanja na drugim web sajtovima.

4. Kolačići za ciljanje i oglašavanje

Ovi kolačići se koriste za isporučivanje reklama relevantnijih za vas i vaša interesovanja. Koriste se i za ograničavanje broja prikaza oglasa, kao i za merenje efikasnosti reklamne kampanje. Obično ih postavljaju reklamne mreže uz dozvolu operatera web sajta. Oni pamte da ste posetili web sajt i ove informacije dele sa drugim organizacijama, poput oglašivača. Često će ciljanje ili reklamni kolačići biti povezani sa funkcijama web sajta koje pruža druga organizacija.

Upravljanje kolačićima

Kolačićima se može upravljati putem postavki web pretraživača. Molimo vas da potražite pomoć pretraživača kako upravljati kolačićima.

Na ovom sajtu uvek možete uključiti / isključiti kolačiće na meniju „Upravljanje kolačićima“.

Upravljanje web sajtom

Ovim web sajtom upravlja: FEFA fakultet