Grafo lit: Asistent službe Finansija

Grafo lit: Asistent službe Finansija

Grafo lit je raspisao konkurs na osnovu programa Moja prva plata za asistenta u službi Finansija.

O kompaniji

Grafo lit d.o.o. je jedan od vodećih dobavljača papira, kartona i grafičkih materijala na području Srednje i Južne Evrope. Preduzeće posluje prvenstveno na teritoriji bivše Jugoslavije, Italije, Mađarske, Češke, Slovačke, Albanije i Grčke. Većinu svojih prodajnih artikala nabavlja u Evropskoj Uniji, i to: u Italiji, Nemačkoj, Francuskoj, Grčkoj, Austriji, Mađarskoj, Švedskoj, Finskoj, Španiji i Sloveniji, a manji deo izvan Evropske Unije: u Turskoj, Rusiji, Indiji, Kini, Indoneziji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Ukrajini.

Način realizacije prakse

Praksa će se obavljati kroz teorijski deo o poslovanju firm i, načinu rada u sektoru finansija a kroz drugi deo obuke kandidat će biti u prilici da kroz samostalni rad primeni teorijski deo obuke.

Opis posla

  • Rad u poslovnom programu Pantheon
  • Fakturisanje
  • Dnevni unos dokumenata u tabele i izveštavanje
  • Dnevno zatvaranje uplata i isplata
  • Arhiviranje dokumentacije i slanje poštom
  • Pravljenje kompenzacija, asignacija i cesija

Uslovi

  • Poznavanje rada na računaru
  • Znanje eneleskog jezika

Prijava na konkurs

Konkurs je otvoren do 21. oktobra 2022. godine, a prijavu možete izvršiti slanjem CV-ja na meil fgrujic@fefa.edu.rs

Nazad

Slične vesti

Universal Media: Media Planner Trainee

Universal Media: Media Planner Trainee

Universal Media raspisala je konkurs za tromesečnu praksu. Detalje saznajte u nastavku. ...
Online sajam zapošljavanja u organizaciji Francusko-srpske privredne komore

Online sajam zapošljavanja u organizaciji Francusko-srpske privredne komore

Francusko-srpska privredna komora sa zadovoljstvom najavljuje sedmo izdanje Onlajn sajma ...
Addiko Banka: Telemarketing agent

Addiko Banka: Telemarketing agent

Addiko Bank otvorila je konkurs za telemarketing agent. Sve detalje saznajte u nastavku. ...

Naš web sajt koristi kolačiće radi boljih performansi i korisničkog iskustva. Da li se slažete da koristimo kolačiće?

Saznaj više

Kolačići na našem web sajtu

Šta je Kolačić?

Kolačić je mali deo podataka koji se šalju sa web sajta i čuvaju se u korisničkom web pretraživanju dok korisnik pregleda web sajt. Kada korisnik pregleda isti web sajt u budućnosti, web sajt može sačuvati podatke u kolačićima kako bi obavestio web sajt o prethodnoj aktivnosti korisnika.

Kako koristimo kolačiće?

Poseta ovoj stranici može da generiše sledeće vrste kolačića.

1. Strogo potrebni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za omogućavanje kretanja po web sajtu i korišćenje njegovih funkcija, kao što su pristup bezbednim delovima web sajta. Bez ovih kolačića,  usluge poput korpe za kupovinu ili e-naplate, ne mogu se pružiti.

2. Kolačići performansi

Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako posetioci koriste web sajt, na primer na koje stranice posetioci najčešće idu i šalju informaciju ukoliko dođe do neke greške. Ovi kolačići ne prikupljaju informacije koje identifikuju posetioca. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju stoga su anonimne. Koristi se samo za poboljšanje rada web sajta.

3. Kolačići funkcionalnosti

Ovi kolačići omogućavaju web sajtu da pamti vaše odluke (kao što su korisničko ime, jezik ili region u kome se nalazite) i pružaju poboljšane, lične karakteristike. Na primer, web sajt može da vam pruži lokalne vremenske izveštaje ili vesti o saobraćaju čuvanjem u kolačiću region u kome se trenutno nalazite. Ovi kolačići se takođe mogu koristiti za pamćenje promena koje ste izvršili u veličini teksta, fontovima i drugim delovima web sajta koje možete prilagoditi. Oni se takođe mogu koristiti za pružanje usluga koje ste tražili, kao što su gledanje videa ili komentar na blogu. Informacije koje ovi kolačići prikupljaju mogu se anonimiti i ne mogu pratiti vašu aktivnost pregledavanja na drugim web sajtovima.

4. Kolačići za ciljanje i oglašavanje

Ovi kolačići se koriste za isporučivanje reklama relevantnijih za vas i vaša interesovanja. Koriste se i za ograničavanje broja prikaza oglasa, kao i za merenje efikasnosti reklamne kampanje. Obično ih postavljaju reklamne mreže uz dozvolu operatera web sajta. Oni pamte da ste posetili web sajt i ove informacije dele sa drugim organizacijama, poput oglašivača. Često će ciljanje ili reklamni kolačići biti povezani sa funkcijama web sajta koje pruža druga organizacija.

Upravljanje kolačićima

Kolačićima se može upravljati putem postavki web pretraživača. Molimo vas da potražite pomoć pretraživača kako upravljati kolačićima.

Na ovom sajtu uvek možete uključiti / isključiti kolačiće na meniju „Upravljanje kolačićima“.

Upravljanje web sajtom

Ovim web sajtom upravlja: FEFA fakultet