Praksa u Evropskoj Konsalting Grupi - konkurs otvoren do 4.jula 2021.

Praksa u Evropskoj Konsalting Grupi - konkurs otvoren do 4.jula 2021.

Praksa u Evropskoj Konsalting Grupi, pogledajte sve o konkursu u nastavku:


Evropska Konsulting Groupa (ECG ili ECG Summit) je međunarodna kompanija osnovana u Beogradu kao najuspešniji izvođač Europe Aid projekata u regionu zapadnog Balkana, koja od 2001. godine uspešno sprovodi projekte koje finansira EU u oblasti pružanja tehničke pomoći (Konsalting u javnom sektoru). Ponosimo se i činjenicom da je nasa kompanija sertifikovana za održavanje bezbednosti informacija ISO 27001 kao i kvalitet ISO 9001.

Od 2001. pružamo konsultantske usluge u Srbiji i širom regiona Zapadnog Balkana, omogućavajući vladinim institucijama, biznisu i civilnom društvu izradu i implementaciju uspešnih razvojnih programa koji poboljšavaju kvalitet života i olakšavaju napredak prema standardima Evropske Unije.

Više o nama na : http://ecg.rs/

Svake godine organizujemo program obuke za mlade diplomce koji žele da započnu karijeru u oblasti konsaltinga u javnom sektoru, i time i sami doprinesu da se zemlje zapadnog Balkana, uključujući Republiku Srbiju, što pre prilagode i pridruže EU.

Trenutno smo u potrazi za mladim i talentovanim pojedincima koji žele da se pridruže našem dinamičnom i visoko motivisanom timu.

Naš program prakse nudimo nedavno diplomiranim studentima koji će imati priliku da steknu praktična znanja u oblasti upravljanja projektima koje finansira Evropska unija u sklopu naše kompanije, uključujući sektore poslovnog razvoja, implementacije projekta i administraciju.

Praktikante će tokom njihovog angažmana pratiti i voditi njihovi mentori u okviru odredjenog tima, a očekuju se učešće kako u implementaciji tako i u istraživačkim aktivnostima vezanim za procedure tenderisanja za evropske projekte, kao i u administraciji kompanije. Program prakse traje od ponedjeljka do petka, obično u periodu izmedju 4 i 6 sati dnevno. Po završetku programa uspešni kandidati će dobiti potvrdu koja detaljno opisuje završeni program i stečene veštine i kompetencije, a najuspešnijim kandidatima će biti ponuđen Ugovor o radu.

Vaš profil:

 • Diplomirani student jedne od sledećih škola ( ovaj popis nije isključivi ) s malo ili bez radnog iskustva:
  • Ekonomski fakultet
  • Fakultet Organizacionih nauka
  • Filozofski fakultet: Psihologija, andragoško, Sociologija
  • FEFA
  • Beogradska bankarska akademija
  • ili druga slična škola
 • Poznavanje engleskog jezika (nivo C1);
 • Dobre komunikacijske veštine;
 • Timski rad;
 • Dobre IT veštine;
 • Znatiželja, fleksibilnost, analitički duh, proaktivan pristup u rešavanju zadataka i problema.

Kompetencije:

 • Želja za učenjem i sticanjem novih znanja
 • Sklonost ka povezivanju različitih disciplina u radu
 • Brzina i efikasnost u radu, multitasking
 • Veštine pisanja, analize, davanja izveštaja
 • Jasna i precizna komunikacija

Prednosti:

Polaznici će imati priliku da steknu praktična znanja u oblasti upravljanja projektima koje finansira Evropska unija u sklopu naše kompanije, uključujući sektore poslovnog razvoja, implementacije projekta i administracije.

 • Mogućnost za zaposlenje i napredovanje;
 • Stalno učenje kroz rad u razvojnom sektoru;
 • Dobri uslovi za rad u timu koji neguje poštovanje i timski duh.

Trajanje: do 6 meseci 

Novčana naknada: da

Da biste se prijavili za naš program prakse, pošaljite nam svoj CV i motivaciono pismo na engleskom jeziku na adresu praksa@ecg.rs do 4. jula 2021 .

Vaše motivaciono pismo treba da sadrži jasnu poruku o tome na koji način se uklapate u profil koji je gore opisan. Pisma preporuke su takođe dobrodošla, uključujući i one iz akademskog i poslovnog okruženja. Kandidati koji udju u uži izbor biće pozvani na intervju.

Početak programa prakse je planiran za Avgust ili pocetak Septembra 2021, po dogovoru.

Nazad

Slične vesti

AFA: Prijavi se za Girls Hack 2021 i osvoji strava nagradu!

AFA: Prijavi se za Girls Hack 2021 i osvoji strava nagradu!

AFA poziva studentkinje da učestvuju na takmičenju GirlsHack 2021 - Women's Leadership ...
LUKOWA Academy 2021 - Poziv za prijavu

LUKOWA Academy 2021 - Poziv za prijavu

LUKOWA Group predstavlja globalni konglomerat sačinjen od 12 kompanija sa aktivnostima, ...
Budi deo Slobodne zone!

Budi deo Slobodne zone!

Filmski festival Slobodna zona traži nova lica! I ove godine raspisujemo konkurs za ...

Naš web sajt koristi kolačiće radi boljih performansi i korisničkog iskustva. Da li se slažete da koristimo kolačiće?

Saznaj više

Kolačići na našem web sajtu

Šta je Kolačić?

Kolačić je mali deo podataka koji se šalju sa web sajta i čuvaju se u korisničkom web pretraživanju dok korisnik pregleda web sajt. Kada korisnik pregleda isti web sajt u budućnosti, web sajt može sačuvati podatke u kolačićima kako bi obavestio web sajt o prethodnoj aktivnosti korisnika.

Kako koristimo kolačiće?

Poseta ovoj stranici može da generiše sledeće vrste kolačića.

1. Strogo potrebni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za omogućavanje kretanja po web sajtu i korišćenje njegovih funkcija, kao što su pristup bezbednim delovima web sajta. Bez ovih kolačića,  usluge poput korpe za kupovinu ili e-naplate, ne mogu se pružiti.

2. Kolačići performansi

Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako posetioci koriste web sajt, na primer na koje stranice posetioci najčešće idu i šalju informaciju ukoliko dođe do neke greške. Ovi kolačići ne prikupljaju informacije koje identifikuju posetioca. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju stoga su anonimne. Koristi se samo za poboljšanje rada web sajta.

3. Kolačići funkcionalnosti

Ovi kolačići omogućavaju web sajtu da pamti vaše odluke (kao što su korisničko ime, jezik ili region u kome se nalazite) i pružaju poboljšane, lične karakteristike. Na primer, web sajt može da vam pruži lokalne vremenske izveštaje ili vesti o saobraćaju čuvanjem u kolačiću region u kome se trenutno nalazite. Ovi kolačići se takođe mogu koristiti za pamćenje promena koje ste izvršili u veličini teksta, fontovima i drugim delovima web sajta koje možete prilagoditi. Oni se takođe mogu koristiti za pružanje usluga koje ste tražili, kao što su gledanje videa ili komentar na blogu. Informacije koje ovi kolačići prikupljaju mogu se anonimiti i ne mogu pratiti vašu aktivnost pregledavanja na drugim web sajtovima.

4. Kolačići za ciljanje i oglašavanje

Ovi kolačići se koriste za isporučivanje reklama relevantnijih za vas i vaša interesovanja. Koriste se i za ograničavanje broja prikaza oglasa, kao i za merenje efikasnosti reklamne kampanje. Obično ih postavljaju reklamne mreže uz dozvolu operatera web sajta. Oni pamte da ste posetili web sajt i ove informacije dele sa drugim organizacijama, poput oglašivača. Često će ciljanje ili reklamni kolačići biti povezani sa funkcijama web sajta koje pruža druga organizacija.

Upravljanje kolačićima

Kolačićima se može upravljati putem postavki web pretraživača. Molimo vas da potražite pomoć pretraživača kako upravljati kolačićima.

Na ovom sajtu uvek možete uključiti / isključiti kolačiće na meniju „Upravljanje kolačićima“.

Upravljanje web sajtom

Ovim web sajtom upravlja: FEFA fakultet