Universal Media: Media Planner Trainee

Universal Media: Media Planner Trainee

Universal Media raspisala je konkurs za tromesečnu praksu. Detalje saznajte u nastavku.

O kompaniji

Universal Media (UM) je vodeća full service medijska agencija specijalizovana za planiranje i zakup medijskog prostora na svim medijskim platformama za neke od najvećih lokalnih, regionalnih i internacionalnih kompanija.

"Mi smo kreativna medijska agencija koja nastoji da izbriše granicu između medija i kreativnosti, podataka i sadržaja, i nauke i umetnosti."

Detalji konkursa

Traže nekoga ko će da:

  • Prođe kroz sve oblasti rada medijske agencije kao media planer i time stekne bolje razumevanje posla i sveobuhvatnosti oblasti kojima se medijska agencija bavi
  • Kreira detaljne medija planove, monitoring-uje TV medija planove na dnevnom nivou, izrađuje post buy izveštaje na kraju kampanje, izrađuje nedeljne i mesečne izveštaje o ostvarenim rezultatima za potrebe agencije i klijenta

Upoznaćeš se sa procedurama koje su specifične za rad sa klijentima.

Tokom prakse ćeš imati mentora koji će da prati tvoj napredak i uz kog češ moći da ostvariš najbolje moguće rezultate!

Ako voliš da tumačiš brojeve i daješ im smisao, ako želiš da iskusiš rad u agenciji, ovo je prilika za tebe!

Prijava na konkurs

Prijavu je moguće izvršiti putem linka ispod:

Nazad

Slične vesti

Online sajam zapošljavanja u organizaciji Francusko-srpske privredne komore

Online sajam zapošljavanja u organizaciji Francusko-srpske privredne komore

Francusko-srpska privredna komora sa zadovoljstvom najavljuje sedmo izdanje Onlajn sajma ...
Addiko Banka: Telemarketing agent

Addiko Banka: Telemarketing agent

Addiko Bank otvorila je konkurs za telemarketing agent. Sve detalje saznajte u nastavku. ...
PwC: Plaćena praksa u timu za računovodstvo i obračun zarada

PwC: Plaćena praksa u timu za računovodstvo i obračun zarada

PwC ima otvorenu poziciju za studente u timu za računovodstvo i obračun zarada. ...

Naš web sajt koristi kolačiće radi boljih performansi i korisničkog iskustva. Da li se slažete da koristimo kolačiće?

Saznaj više

Kolačići na našem web sajtu

Šta je Kolačić?

Kolačić je mali deo podataka koji se šalju sa web sajta i čuvaju se u korisničkom web pretraživanju dok korisnik pregleda web sajt. Kada korisnik pregleda isti web sajt u budućnosti, web sajt može sačuvati podatke u kolačićima kako bi obavestio web sajt o prethodnoj aktivnosti korisnika.

Kako koristimo kolačiće?

Poseta ovoj stranici može da generiše sledeće vrste kolačića.

1. Strogo potrebni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za omogućavanje kretanja po web sajtu i korišćenje njegovih funkcija, kao što su pristup bezbednim delovima web sajta. Bez ovih kolačića,  usluge poput korpe za kupovinu ili e-naplate, ne mogu se pružiti.

2. Kolačići performansi

Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako posetioci koriste web sajt, na primer na koje stranice posetioci najčešće idu i šalju informaciju ukoliko dođe do neke greške. Ovi kolačići ne prikupljaju informacije koje identifikuju posetioca. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju stoga su anonimne. Koristi se samo za poboljšanje rada web sajta.

3. Kolačići funkcionalnosti

Ovi kolačići omogućavaju web sajtu da pamti vaše odluke (kao što su korisničko ime, jezik ili region u kome se nalazite) i pružaju poboljšane, lične karakteristike. Na primer, web sajt može da vam pruži lokalne vremenske izveštaje ili vesti o saobraćaju čuvanjem u kolačiću region u kome se trenutno nalazite. Ovi kolačići se takođe mogu koristiti za pamćenje promena koje ste izvršili u veličini teksta, fontovima i drugim delovima web sajta koje možete prilagoditi. Oni se takođe mogu koristiti za pružanje usluga koje ste tražili, kao što su gledanje videa ili komentar na blogu. Informacije koje ovi kolačići prikupljaju mogu se anonimiti i ne mogu pratiti vašu aktivnost pregledavanja na drugim web sajtovima.

4. Kolačići za ciljanje i oglašavanje

Ovi kolačići se koriste za isporučivanje reklama relevantnijih za vas i vaša interesovanja. Koriste se i za ograničavanje broja prikaza oglasa, kao i za merenje efikasnosti reklamne kampanje. Obično ih postavljaju reklamne mreže uz dozvolu operatera web sajta. Oni pamte da ste posetili web sajt i ove informacije dele sa drugim organizacijama, poput oglašivača. Često će ciljanje ili reklamni kolačići biti povezani sa funkcijama web sajta koje pruža druga organizacija.

Upravljanje kolačićima

Kolačićima se može upravljati putem postavki web pretraživača. Molimo vas da potražite pomoć pretraživača kako upravljati kolačićima.

Na ovom sajtu uvek možete uključiti / isključiti kolačiće na meniju „Upravljanje kolačićima“.

Upravljanje web sajtom

Ovim web sajtom upravlja: FEFA fakultet