Universal Media - praksa

Universal Media - praksa

Agencija Universal Media traži MEDIA PLANNER TRAINEES! Vreme trajanja prakse: 2 - 3 meseca, a tip prakse je: neplaćena praksa/edukacija. Nakon prakse postoji mogućnost zaposlenja.


Universal Media (UM) je vodeća full service medijska agencija specijalizovana za planiranje i zakup medijskog prostora na svim medijskim platformama za neke od najvećih lokalnih, regionalnih i internacionalnih kompanija.

Nastojimo da izbrišemo granicu između medija i kreativnosti, podataka i sadržaja, i nauke i umetnosti.


U potrazi smo za novim/om praktikantom/kinjom u timu koji/a je znatiželjan/a, vedar/a, poštuje različitosti, neguje lični i profesionalni integritet i uvažava druge.

Pozivamo te da se pridružiš timu na zajedničkom putu u ostvarenju naše misije:
"Prepoznati trenutke u kojima će poruke brendova dostići maksimUM uticaja i relevantnosti".

Opis pozicije 

Kroz učešće u našem programu prakse dobijaš šansu da prođeš kroz sve oblasti rada medijske agencije i pozicije media planera, a sa ciljem boljeg razumevanja posla i sveobuhvatnosti svih oblasti kojima se medijska agencija bavi.

Upoznaćeš se sa procedurama koje su specifične za rad sa klijentima. U saradnji sa kolegama iz tima, dobićeš sva znanja koja možemo da ti ponudimo i odgovorićemo ti na sva pitanja koja imaš.

Imaćeš priliku da:

  • Razumeš kako se implementira strategija medijskog oglašavanja u skladu sa briefom i budžetom koji je klijent izdvojio za oglašavanje;
  • Zašto je klijent odabrao medije u kojima želi da se oglašava i koju poruku šalje svojoj ciljnoj grupi;
  • Kako se kreira media plan, kako se prate finansije u vezi sa oglašavanjem;
  • Kako se prate parametri koji govore o rezultatima oglašavanja;
  • Kako se izveštava o rezultatima kampanje;
  • U fokusu programa prakse je učenje o offline medijima (TV, Print, OOH, Radio i drugo). 

Tokom prakse ćeš imati mentora koji će da prati tvoj napredak i koji će ti svojim savetima pomoći da ostvariš najbolje moguće rezultate!

Zahtevi pozicije 

  • Ukoliko si na završnoj godini ili si završio/la Ekonomiju, FON, Singidunum, MEF ili neki srodni fakultet
  • Ili se pronalaziš u brojevima i logičkom razmišljanju, voliš Excel i fokusiran/a si na detalje
  • Interesuju te mediji, strategije medijskog oglašavanja i kako  kompanije saopštavaju poruke kroz različite kampanje/oglase svojim ciljnim grupama.
  • Onda je ovo prava prilika za tebe.

Čekamo tvoju prijavu i radujemo se upoznavanju!

Prijavi se 

Nazad

Slične vesti

AFA: Prijavi se za Girls Hack 2021 i osvoji strava nagradu!

AFA: Prijavi se za Girls Hack 2021 i osvoji strava nagradu!

AFA poziva studentkinje da učestvuju na takmičenju GirlsHack 2021 - Women's Leadership ...
LUKOWA Academy 2021 - Poziv za prijavu

LUKOWA Academy 2021 - Poziv za prijavu

LUKOWA Group predstavlja globalni konglomerat sačinjen od 12 kompanija sa aktivnostima, ...
Budi deo Slobodne zone!

Budi deo Slobodne zone!

Filmski festival Slobodna zona traži nova lica! I ove godine raspisujemo konkurs za ...

Naš web sajt koristi kolačiće radi boljih performansi i korisničkog iskustva. Da li se slažete da koristimo kolačiće?

Saznaj više

Kolačići na našem web sajtu

Šta je Kolačić?

Kolačić je mali deo podataka koji se šalju sa web sajta i čuvaju se u korisničkom web pretraživanju dok korisnik pregleda web sajt. Kada korisnik pregleda isti web sajt u budućnosti, web sajt može sačuvati podatke u kolačićima kako bi obavestio web sajt o prethodnoj aktivnosti korisnika.

Kako koristimo kolačiće?

Poseta ovoj stranici može da generiše sledeće vrste kolačića.

1. Strogo potrebni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za omogućavanje kretanja po web sajtu i korišćenje njegovih funkcija, kao što su pristup bezbednim delovima web sajta. Bez ovih kolačića,  usluge poput korpe za kupovinu ili e-naplate, ne mogu se pružiti.

2. Kolačići performansi

Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako posetioci koriste web sajt, na primer na koje stranice posetioci najčešće idu i šalju informaciju ukoliko dođe do neke greške. Ovi kolačići ne prikupljaju informacije koje identifikuju posetioca. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju stoga su anonimne. Koristi se samo za poboljšanje rada web sajta.

3. Kolačići funkcionalnosti

Ovi kolačići omogućavaju web sajtu da pamti vaše odluke (kao što su korisničko ime, jezik ili region u kome se nalazite) i pružaju poboljšane, lične karakteristike. Na primer, web sajt može da vam pruži lokalne vremenske izveštaje ili vesti o saobraćaju čuvanjem u kolačiću region u kome se trenutno nalazite. Ovi kolačići se takođe mogu koristiti za pamćenje promena koje ste izvršili u veličini teksta, fontovima i drugim delovima web sajta koje možete prilagoditi. Oni se takođe mogu koristiti za pružanje usluga koje ste tražili, kao što su gledanje videa ili komentar na blogu. Informacije koje ovi kolačići prikupljaju mogu se anonimiti i ne mogu pratiti vašu aktivnost pregledavanja na drugim web sajtovima.

4. Kolačići za ciljanje i oglašavanje

Ovi kolačići se koriste za isporučivanje reklama relevantnijih za vas i vaša interesovanja. Koriste se i za ograničavanje broja prikaza oglasa, kao i za merenje efikasnosti reklamne kampanje. Obično ih postavljaju reklamne mreže uz dozvolu operatera web sajta. Oni pamte da ste posetili web sajt i ove informacije dele sa drugim organizacijama, poput oglašivača. Često će ciljanje ili reklamni kolačići biti povezani sa funkcijama web sajta koje pruža druga organizacija.

Upravljanje kolačićima

Kolačićima se može upravljati putem postavki web pretraživača. Molimo vas da potražite pomoć pretraživača kako upravljati kolačićima.

Na ovom sajtu uvek možete uključiti / isključiti kolačiće na meniju „Upravljanje kolačićima“.

Upravljanje web sajtom

Ovim web sajtom upravlja: FEFA fakultet