Master stipendije

Master: Neka ovo bude godina u kojoj se ističeš!

Apliciraj za stipendiju master studija ekonomije ili digitalne transformacije do 7. oktobra

Kao i prethodnih godina, naš cilj je da umanjenjem školarine nagradimo najbolje buduće master studente FEFA fakulteta. Prijavljeni kandidati će putem testa sastavljenog od otvorenih i zatvorenih pitanja iz ekonomije ili putem otvorenih pitanja esejskog tipa iz oblasti digitalne transformacije, pokazati svoje razumevanje i znanje. 

U zavisnosti od prijavljenih kandidata, odnosno uspešnosti urađenih testova/eseja, stipendije mogu biti podeljene i na više delova, čime se mogu ostvariti umanjenja za 30, 50 ili više posto.

Konkurs za novu generaciju najboljih budućih master studenata biće otvoren do 7. oktobra, dok će se testiranje obaviti 14. oktobra. U skladu sa zdravstvenim, odnosno epidemiološkim  okolnostima, obavestićemo vas da li će se testiranje realizovati u prostorijama FEFA fakulteta ili online putem.

Kako biste se uspešno prijavili, neophodno je da popunite formular u nastavku. Za sve dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju putem istaknutih telefona na kontakt stranici. Ukoliko želite da razgovarate lično sa nekim od naših profesora, možete zakazati i individualne konsultacije online putem ili u prostorijama fakulteta gde se možete osećati potpuno sigurno s obzirom na to da smo preduzeli sve potrebne i propisane mere.

Prijava za stipendiju za master studije

Naš web sajt koristi kolačiće radi boljih performansi i korisničkog iskustva. Da li se slažete da koristimo kolačiće?

Saznaj više

Kolačići na našem web sajtu

Šta je Kolačić?

Kolačić je mali deo podataka koji se šalju sa web sajta i čuvaju se u korisničkom web pretraživanju dok korisnik pregleda web sajt. Kada korisnik pregleda isti web sajt u budućnosti, web sajt može sačuvati podatke u kolačićima kako bi obavestio web sajt o prethodnoj aktivnosti korisnika.

Kako koristimo kolačiće?

Poseta ovoj stranici može da generiše sledeće vrste kolačića.

1. Strogo potrebni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za omogućavanje kretanja po web sajtu i korišćenje njegovih funkcija, kao što su pristup bezbednim delovima web sajta. Bez ovih kolačića,  usluge poput korpe za kupovinu ili e-naplate, ne mogu se pružiti.

2. Kolačići performansi

Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako posetioci koriste web sajt, na primer na koje stranice posetioci najčešće idu i šalju informaciju ukoliko dođe do neke greške. Ovi kolačići ne prikupljaju informacije koje identifikuju posetioca. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju stoga su anonimne. Koristi se samo za poboljšanje rada web sajta.

3. Kolačići funkcionalnosti

Ovi kolačići omogućavaju web sajtu da pamti vaše odluke (kao što su korisničko ime, jezik ili region u kome se nalazite) i pružaju poboljšane, lične karakteristike. Na primer, web sajt može da vam pruži lokalne vremenske izveštaje ili vesti o saobraćaju čuvanjem u kolačiću region u kome se trenutno nalazite. Ovi kolačići se takođe mogu koristiti za pamćenje promena koje ste izvršili u veličini teksta, fontovima i drugim delovima web sajta koje možete prilagoditi. Oni se takođe mogu koristiti za pružanje usluga koje ste tražili, kao što su gledanje videa ili komentar na blogu. Informacije koje ovi kolačići prikupljaju mogu se anonimiti i ne mogu pratiti vašu aktivnost pregledavanja na drugim web sajtovima.

4. Kolačići za ciljanje i oglašavanje

Ovi kolačići se koriste za isporučivanje reklama relevantnijih za vas i vaša interesovanja. Koriste se i za ograničavanje broja prikaza oglasa, kao i za merenje efikasnosti reklamne kampanje. Obično ih postavljaju reklamne mreže uz dozvolu operatera web sajta. Oni pamte da ste posetili web sajt i ove informacije dele sa drugim organizacijama, poput oglašivača. Često će ciljanje ili reklamni kolačići biti povezani sa funkcijama web sajta koje pruža druga organizacija.

Upravljanje kolačićima

Kolačićima se može upravljati putem postavki web pretraživača. Molimo vas da potražite pomoć pretraživača kako upravljati kolačićima.

Na ovom sajtu uvek možete uključiti / isključiti kolačiće na meniju „Upravljanje kolačićima“.

Upravljanje web sajtom

Ovim web sajtom upravlja: FEFA fakultet