Generali praksa 5.0

Generali praksa 5.0

Kompanija Generali organizuje praksu. Detalje konkursa pogledajte u tekstu koji sledi:


Još nemaš planove za leto? Mi imamo sjajan predlog!

Prijaviš se za praksu i provedeš uzbudljivo leto sa nama :)

ZAŠTO: Nudimo ti letnju praksu tokom koje ćeš sarađivati sa stručnjacima u različitim oblastima. Videćeš kako izgleda raditi u velikom sistemu i konačno razumeti sve one dugačke definicije koje nisu imale smisla bez praktične primene. Pored znanja, dobijaš stavku u biografiji koja će ti mnogo značiti u karijeri.

DRUGI, JEDNAKO DOBRI RAZLOZI DA SE PRIJAVIŠ: Upoznaćeš nove ljude, postaćeš deo našeg velikog tima i učestvovaćeš u brojnim aktivnostima. Pssst, mnoge naše kolege počele su kao praktikanti, a danas su stalni članovi našeg tima. Šansa uvek postoji, ali ima mnogo faktora koji utiču na mogućnost ostanka – ti se potrudi da se pokažeš najbolje što možeš :)

KADA: Tri meseca, od početka jula do kraja septembra.

ŠTA OČEKUJEMO: Da si student završne godine osnovnih ili master studija nekog od sledećih fakulteta:

 • Ekonomski fakultet
 • FEFA
 • Saobraćajni fakultet
 • FON
 • Pravni fakultet
 • Matematički fakultet
 • Građevinski fakultet
 • Arhitektonski fakultet
 • Mašinski fakultet
 • Medicinski fakultet
 • Fakultet političkih nauka
 • Filozofski ili Filološki fakultet

Očekujemo da želiš da ovo leto provedeš radno sa nama, kao i da se služiš engleskim jezikom.  Ipak, najvažnija je tvoja motivacija, kao i želja da svoju karijeru započneš u velikoj osiguravajućoj kompaniji kakva je Generali Osiguranje Srbija.

Prijave traju do 8. juna. Čekamo te, PRIJAVI SE!

Nadamo se da smo te dovoljno zainteresovali. Jedva čekamo da se upoznamo i tvoje prve korake u karijeri učinimo izuzetnim.

Nazad

Slične vesti

VAŽNO OBAVEŠTENJE O UPISU NA FEFA STUDIJE

VAŽNO OBAVEŠTENJE O UPISU NA FEFA STUDIJE

Na osnovu molbe zainteresovanih budućih studenata, Komisija FEFA fakulteta je omogućila da ...
Audio-vizuelna produkcija: prof. Feti Dautović povodom obeležavanja kraja akademske godine 2021/21

Audio-vizuelna produkcija: prof. Feti Dautović povodom obeležavanja kraja akademske godine 2021/21

Povodom uspešnog privođenja kraju ove akademske godine, svim prisutnima se na projekciji ...
Audio-vizuelna produkcija: Veče projekcije studentskih radova

Audio-vizuelna produkcija: Veče projekcije studentskih radova

U organizaciji studenata druge i treće godine, a kao zadatak iz predmeta Promocija ...

Naš web sajt koristi kolačiće radi boljih performansi i korisničkog iskustva. Da li se slažete da koristimo kolačiće?

Saznaj više

Kolačići na našem web sajtu

Šta je Kolačić?

Kolačić je mali deo podataka koji se šalju sa web sajta i čuvaju se u korisničkom web pretraživanju dok korisnik pregleda web sajt. Kada korisnik pregleda isti web sajt u budućnosti, web sajt može sačuvati podatke u kolačićima kako bi obavestio web sajt o prethodnoj aktivnosti korisnika.

Kako koristimo kolačiće?

Poseta ovoj stranici može da generiše sledeće vrste kolačića.

1. Strogo potrebni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za omogućavanje kretanja po web sajtu i korišćenje njegovih funkcija, kao što su pristup bezbednim delovima web sajta. Bez ovih kolačića,  usluge poput korpe za kupovinu ili e-naplate, ne mogu se pružiti.

2. Kolačići performansi

Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako posetioci koriste web sajt, na primer na koje stranice posetioci najčešće idu i šalju informaciju ukoliko dođe do neke greške. Ovi kolačići ne prikupljaju informacije koje identifikuju posetioca. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju stoga su anonimne. Koristi se samo za poboljšanje rada web sajta.

3. Kolačići funkcionalnosti

Ovi kolačići omogućavaju web sajtu da pamti vaše odluke (kao što su korisničko ime, jezik ili region u kome se nalazite) i pružaju poboljšane, lične karakteristike. Na primer, web sajt može da vam pruži lokalne vremenske izveštaje ili vesti o saobraćaju čuvanjem u kolačiću region u kome se trenutno nalazite. Ovi kolačići se takođe mogu koristiti za pamćenje promena koje ste izvršili u veličini teksta, fontovima i drugim delovima web sajta koje možete prilagoditi. Oni se takođe mogu koristiti za pružanje usluga koje ste tražili, kao što su gledanje videa ili komentar na blogu. Informacije koje ovi kolačići prikupljaju mogu se anonimiti i ne mogu pratiti vašu aktivnost pregledavanja na drugim web sajtovima.

4. Kolačići za ciljanje i oglašavanje

Ovi kolačići se koriste za isporučivanje reklama relevantnijih za vas i vaša interesovanja. Koriste se i za ograničavanje broja prikaza oglasa, kao i za merenje efikasnosti reklamne kampanje. Obično ih postavljaju reklamne mreže uz dozvolu operatera web sajta. Oni pamte da ste posetili web sajt i ove informacije dele sa drugim organizacijama, poput oglašivača. Često će ciljanje ili reklamni kolačići biti povezani sa funkcijama web sajta koje pruža druga organizacija.

Upravljanje kolačićima

Kolačićima se može upravljati putem postavki web pretraživača. Molimo vas da potražite pomoć pretraživača kako upravljati kolačićima.

Na ovom sajtu uvek možete uključiti / isključiti kolačiće na meniju „Upravljanje kolačićima“.

Upravljanje web sajtom

Ovim web sajtom upravlja: FEFA fakultet