AKADEMSKI PARTNERI FEFA


Izaberi studije

EKONOMIJA

Ekonomija. Finansije. Biznis.

Bankarstvo. Menadžment.

Uči od najboljih!

Program sledi najnovije trendove u svetskoj ekonomiji, finansijama, menadžmentu, bankarstvu i biznisu. Nauči koje institucije i kakve mere su potrebne za ostvarivanje punih efekata ekonomskih politika u domaćoj i svetskoj privredi. Analiziraj najbolje studije slučaja sa Harvarda i nastavi sa master studijama globalnih finansija Univerziteta Fordam, New York.

INFORMACIONE TEHNOLOGIJE

IT sistemi. Programiranje.

IT projekti. Digitalna ekonomija.

IT industrija. Mobilne aplikacije.

Jedinstveni program koji povezuje znanja i veštine iz oblasti informacionih tehnologija, posemno menadžmenta informacionih sistema, sa ekonomijom i finansijama. Nauči kako da upravljaš IT projektima! Pokreni sopstveni biznis ili se zaposli u nekoj od vodećih IT kompanija. Programiraj svoju budućnosti i ostvari uspeh u velikom IT svetu!

KREATIVNA PRODUKCIJA

Film. Televizija. Radio. Internet.

Novi mediji. Video igre. VR.

Koncerti. Festivali. Spektakli.

Ako želiš da upravljaš kreativnim timom ili celim projektom, saznaj zašto su posebne naše osnovne i master studije Kreativne produkcije. Od početka si "bačen u vatru", već na prvoj godini učestvuješ u snimanju PROFESIONALNOG IGRANOG PROJEKTA. Pored kvalitetne nastave odmah učiš brojne tajne zanata. Razvijaš lične veštine uz iskusne profesore i brojne profesionalce i glumce. I to nije sve! Pročitaj ceo program. Kratka brošura o programu

FEFA vesti


Srpska asocijacija menadžera - SAM proglasila je FEFA najboljom institucijom za obrazovanje menadžera, dodelivši Godišnju nagradu SAMA-a.

Veliki uspeh studenata FEFA na takmičenju u rešavanju studije slučaja!

Na jednom od najvećih svetskih takmičenja u rešavanju studije slučaja, Peaktime 2017, studenti FEFA su u konkurenciji preko 300 timova i pojedinačnih učesnika iz preko 60 zemalja izborili plasman u veliko finale. Naš tim čine studenti druge godine, Željko Jojić, Aleksandar Vasić, Teodora Kotarlić i Katarina Vujošević, a njihov mentor je Aleksandar Vučković. Studenti sa najboljih fakulteta iz celog sveta, takmičiće se u finalu, koje se od 5. do 7. maja održava u glavnom gradu Letonije, Rigi. Kvalitet nastavnog rada na FEFA, kao i talenat i zalaganje samih studenata, doprineli su da se naš tim izbori za učešće u finalu prestižnog takmičenja.

11. KONFERENCIJA FEFA POVODOM DANA EVROPE

Dana 8.5.2017, FEFA organizuje 11. konferenciju povodom Dana Evrope. Ove godine pažnju posvećujemo razvoju kreativnih industrija u Srbiji, a domaćin događaja će biti Beogradska filharmonija. Zahvaljujemo se Delegaciji Evropske unije, programu TEMPUS i Evropskoj banci za obnovu i razvoj na podršci, kao i sjajnim organizacijama partnerima na saradnji (pogledajte agendu ovde)! Učešće je potrebno potvrditi na institut@fefa.edu.rs najkasnije do 4.5.2017.