FEFA Open

Uspešno je završen još jedan FEFA Open turnir!

Osim trodnevnog igranja tenisa, sjajnog druženja, mnogo muzike i raznih vidova zabave koji su propratili turnir, ostvarili smo zajednički cilj – donirano je 330.000 dinara u UNICEF fond „Sport za sve“!

Time će biti obezbeđena oprema i rekvizita za sportsko-reakreativne aktivnosti, unapređen stručan kapacitet zaposlenih i pružena pomoć u realizaciji sportskih inkluzivnih manifestacija i zajedničkih sportsko-rekreativnih aktivnosti za decu sa i bez smetnji u razvoju i invaliditeta.

Cilj FEFA Open turnira, prepoznala je čak 21 kompanija i firma koje su podržale naše studente. Podjednaku podršku pružio je i teniser Janko Tipsarević ustupanjem svojih terena gde se FEFA Open održao tokom sva tri dana turnira.

 

S obzirom na to da je takmičenje bilo podeljeno u tri kategorije, u konkurenciji od preko 50 takmičara, proglašeno je tri pobednika: Maša Antonijević u ženskoj kategoriji, Andrija Graovac u muškoj i korporacija Foka u korporativnoj kategoriji.

Za pronalaženje i ugovaranje sponzorstva, pozivanje takmičara, osmišljavanje i organizovanje turnira, zaslužni su studenti FEFA fakulteta koji su tri meseca vredno radili. Neizmerno smo ponosni na njih i činjenicu da su još jednom pokazali svoju inicijativu, upornost i domišljatost. Ne sumnjamo da će ovim tempom nastaviti i u budućnosti!

 

 

 

Comments are closed.