FEFA izdavaštvo

FEFA fakultet dodatno doprinosi unapređenju ekonomske nauke u Srbiji i njenom društveno-ekonomskom razvoju putem regularnog izdavanja srpskog prevoda svetski poznatih ekonomskih udžbenika, kao i originalnih naučnih i stručnih ostvarenja domaćih autora.

Neke od naslova u našem izdanju možete pronaći u nastavku. Kopije izdanja (u pisanom obliku) se mogu naručiti putem e-maila na info@fefa.edu.rs ili pozivom na telefon 069/4777-605.

O konkurenciji
Majkl Porter

O konkurenciji

Žene u odborima direktora
Doc. dr Katarina Đulić, Msc Tanja Kuzman

Žene u odborima direktora

Women on Corporate Boards
Katarona Đulić, Tanja Kuzman

Women on Corporate Boards

Intertemporalni modeli tekućeg računa bilansa plaćanja: teorija i empirijske postavke
Emir Zildžović, Milan Nedeljković, Aleksandra Đorđević

Intertemporalni modeli tekućeg računa bilansa plaćanja: teorija i empirijske postavke

Ime igre je konkurentnost: Putevi obnovi srpskog razvoja
Prof. dr Nebojša Savić, Prof. dr Goran Pitić

Ime igre je konkurentnost: Putevi obnovi srpskog razvoja

Inovacije i preduzetništvo: Alati za uspeh na tržištu EU
Prof. dr Ana S. Trbović, Prof. dr Aleksandra Čavoški

Inovacije i preduzetništvo: Alati za uspeh na tržištu EU

Efekti integracije Srbije u Evropsku Uniju
Ana S. Trbović, Mihailo Crnobrnja

Efekti integracije Srbije u Evropsku Uniju

Javna uprava i evropske integracije
Ana S. Trbović, Dragan Đukanović, Borisav Knežević

Javna uprava i evropske integracije

  • 1
  • 2

Naš web sajt koristi kolačiće radi boljih performansi i korisničkog iskustva. Da li se slažete da koristimo kolačiće?

Saznaj više

Kolačići na našem web sajtu

Šta je Kolačić?

Kolačić je mali deo podataka koji se šalju sa web sajta i čuvaju se u korisničkom web pretraživanju dok korisnik pregleda web sajt. Kada korisnik pregleda isti web sajt u budućnosti, web sajt može sačuvati podatke u kolačićima kako bi obavestio web sajt o prethodnoj aktivnosti korisnika.

Kako koristimo kolačiće?

Poseta ovoj stranici može da generiše sledeće vrste kolačića.

1. Strogo potrebni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za omogućavanje kretanja po web sajtu i korišćenje njegovih funkcija, kao što su pristup bezbednim delovima web sajta. Bez ovih kolačića,  usluge poput korpe za kupovinu ili e-naplate, ne mogu se pružiti.

2. Kolačići performansi

Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako posetioci koriste web sajt, na primer na koje stranice posetioci najčešće idu i šalju informaciju ukoliko dođe do neke greške. Ovi kolačići ne prikupljaju informacije koje identifikuju posetioca. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju stoga su anonimne. Koristi se samo za poboljšanje rada web sajta.

3. Kolačići funkcionalnosti

Ovi kolačići omogućavaju web sajtu da pamti vaše odluke (kao što su korisničko ime, jezik ili region u kome se nalazite) i pružaju poboljšane, lične karakteristike. Na primer, web sajt može da vam pruži lokalne vremenske izveštaje ili vesti o saobraćaju čuvanjem u kolačiću region u kome se trenutno nalazite. Ovi kolačići se takođe mogu koristiti za pamćenje promena koje ste izvršili u veličini teksta, fontovima i drugim delovima web sajta koje možete prilagoditi. Oni se takođe mogu koristiti za pružanje usluga koje ste tražili, kao što su gledanje videa ili komentar na blogu. Informacije koje ovi kolačići prikupljaju mogu se anonimiti i ne mogu pratiti vašu aktivnost pregledavanja na drugim web sajtovima.

4. Kolačići za ciljanje i oglašavanje

Ovi kolačići se koriste za isporučivanje reklama relevantnijih za vas i vaša interesovanja. Koriste se i za ograničavanje broja prikaza oglasa, kao i za merenje efikasnosti reklamne kampanje. Obično ih postavljaju reklamne mreže uz dozvolu operatera web sajta. Oni pamte da ste posetili web sajt i ove informacije dele sa drugim organizacijama, poput oglašivača. Često će ciljanje ili reklamni kolačići biti povezani sa funkcijama web sajta koje pruža druga organizacija.

Upravljanje kolačićima

Kolačićima se može upravljati putem postavki web pretraživača. Molimo vas da potražite pomoć pretraživača kako upravljati kolačićima.

Na ovom sajtu uvek možete uključiti / isključiti kolačiće na meniju „Upravljanje kolačićima“.

Upravljanje web sajtom

Ovim web sajtom upravlja: FEFA fakultet