Studentski parlament

Bitno sredstvo internog komuniciranja

Studentski parlament je predstavničko telo studenata FEFA fakulteta pomoću kojeg oni dodatno iskazuju svoje interese, daju predloge za poboljšanje uslova studiranja i učestvuju u funkcionisanju i organizaciji rada fakulteta.

Njegova važnost ogleda se i u tome što je on zvanična spona između samih studenata, ali i studenata i uprave fakulteta zbog čega predstavlja bitno sredstvo internog komuniciranja.

Parlament FEFA, određen Zakonom o visokom obrazovanju i usklađen sa Statutom FEFA, broji petnaest aktivnih članova na čelu sa predsednikom, potpredsednikom i studentom prodekanom. Ovo organizaciono telo vremenom je postalo prostor gde se govori o aktuelnim pitanjima koja su u interesu studenata, idejama, o organizaciji različitih vannastavnih događaja kao što su radionice, edukativni i zabavni sadržaji, ali i najbitnije, društveno odgovorni događaji - humanitarni teniski turnir FEFA Open je jedan pd njih, osmišljen i u potpunosti organizovan od strane studenata, na čelu sa studentskim parlamentom.

Razgovarajmo: