STIPENDIJA: Prijavi se

Iskoristi šansu i svrstaj se među najbolje studente FEFA fakulteta!

Apliciraj za stipendiju osnovnih studija do 10. maja 2024. godine

Dragi maturanti, svake godine nastojimo da izaberemo i nagradimo najbolje buduće studente FEFA fakulteta koji svojim znanjem, inicijativom, uspehom u školi i željom za ličnim napretkom, dobijaju mogućnost da steknu umanjenje školarine za prvu godinu osnovnih studija ekonomije i biznisa, uključujući i usmerenje Psihologija i biznis.

Usudi se - testiraj svoje znanje i postani deo nove generacije najboljih studenata!

Kriterijumi na osnovu kojih ćemo odabrati najbolje:

  • motivaciono pismo u kojem želimo da saznamo tvoja interesovanja, kao i razlog zbog kojeg zaslužuješ stipendiju
  • trogodišnji uspeh u školi
  • razgovor sa komisijom

važno: razgovor sa kandidatima za smer Ekonomija i biznis i usmerenje Psihologija i biznis, održaće se u prvoj nedelji juna

Za sve dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju putem istaknutih telefona na kontakt stranici. Ukoliko želite da razgovarate lično sa nekim od naših profesora, možete nas posetiti u predviđenim terminima otvorenih vrata ili zakazati individualne konsultacije.

Iskoristi šansu i svrstaj se među najbolje studente FEFA fakulteta!

Konkuriši već sada!

Apliciraj za stipendiju osnovnih studija do 10. maja 2024. godine

Dragi maturanti, svake godine nastojimo da izaberemo i nagradimo najbolje buduće studente FEFA fakulteta koji svojim znanjem, inicijativom, uspehom u školi i željom za ličnim napretkom, dobijaju mogućnost da steknu umanjenje školarine za prvu godinu osnovnih studija ekonomije i biznisa 5.0, uključujući i usmerenje Psihologija i biznis.