Takmičenje u kojem timovi, uz podršku biznis mentora iz najuspešnijih kompanija, rešavaju realne izazove sa kojima se suočavaju globalne i lokalne kompanije.

Da li ste nekada razmišljali o tome kako se u najuspešnijim kompanijama koje se bave proizvodnjom video igara, sportske opreme, modnih brendova, marketing strategija, bankarskih proizvoda, ili bilo kojih drugih stvari koje svakodnevno koristite, rešavaju određeni izazovi i prave planovi za uspeh? 

Ovo je prilika da postanete deo tog kreativnog - strateškog procesa!

Prijave su otvorene do 28. februara, a takmičenje će se održati 2. marta.

Kako biste bili deo Biznistona, potrebno je da budete učenik/učenica III ili IV razreda srednje škole, da posedujete želju da upoznate neke od najuspešnijih kompanija, i da odvojite 4 sata vremena kako biste u timu radili na rešavanju izazova uz pomoć biznis mentora.  

Za učešće na Biznistonu vam nije potrebno prethodno znanje, potrebno je da budete radoznali i spremni da razvijete svoju ideju za rešavanje zadatog izazova i predstavite je stručnom žiriju.  

 

 1. Okupi svoj tim od troje ili četvoro učesnika 
 2. Popuni formu u nastavku
 3. U okviru forme, potrebno je da nam odgovoriš na pitanje zašto je baš vaš tim treba da postane deo Biznistona

Rezultate konkursa očekuj uskoro!

Bizniston se održava 2. marta na FEFA fakultetu u ulici Bulevar Zorana Đinđića br. 44

Evo kako izgleda dan na Biznistonu

13:30 - 14:00 Okupljanje učesnika 

14:00 - 14:05 FEFA student predstavlja izazov 

14:05 - 14:10 Dodeljivanje biznis mentora i jednog studenta/studentkinje FEFA u svaki tim 

14:15 - 17:15 Rad na zadatku 

17:15 - 18:00 Predstavljanje rešenja putem 5-minutne prezentacije stučnom žiriju

 

Kreiranje ideja i rešenja za izazov: Zelena digitalna transformacija kao odgovor na krizu 

 • Upoznavanje sa insipirativnim ljudima iz biznis zajednice 
 • Upoznavanje najboljih FEFA studenata  
 • Odlično iskustvo rada na nekim od najvažnijih izazova sa kojima se suočava biznis zajednica 
 • Sjajne nagrade:
  • Učenik CEO (ukoliko vaš tim pobedi, svaki član tima će dobiti priliku da na jedan dan bude CEO nake od najuspešnijih kompanija u Srbiji) 
  • Štafeta pehar koja se svake godine prenosi na drugog pobednika (sledeće godine bićete deo Biznistona, predstavićete svoja iskustva i dodeliti nagradu pobedničkom timu) 
  • Članovi pobedničkog tima dobijaju 10 % popusta za upis na prvu godinu osnovnih studija FEFA

Više informacija očekujte uskoro!

Kreiraj ideju i rešenje za biznis izazov

Zelena digitalna transformacija kao odgovor na krizu

Zatvorene su prijave za BIZNISTON.

Takmičenje nas očekuje 2. marta.

Naš web sajt koristi kolačiće radi boljih performansi i korisničkog iskustva. Da li se slažete da koristimo kolačiće?

Saznaj više

Kolačići na našem web sajtu

Šta je Kolačić?

Kolačić je mali deo podataka koji se šalju sa web sajta i čuvaju se u korisničkom web pretraživanju dok korisnik pregleda web sajt. Kada korisnik pregleda isti web sajt u budućnosti, web sajt može sačuvati podatke u kolačićima kako bi obavestio web sajt o prethodnoj aktivnosti korisnika.

Kako koristimo kolačiće?

Poseta ovoj stranici može da generiše sledeće vrste kolačića.

1. Strogo potrebni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za omogućavanje kretanja po web sajtu i korišćenje njegovih funkcija, kao što su pristup bezbednim delovima web sajta. Bez ovih kolačića,  usluge poput korpe za kupovinu ili e-naplate, ne mogu se pružiti.

2. Kolačići performansi

Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako posetioci koriste web sajt, na primer na koje stranice posetioci najčešće idu i šalju informaciju ukoliko dođe do neke greške. Ovi kolačići ne prikupljaju informacije koje identifikuju posetioca. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju stoga su anonimne. Koristi se samo za poboljšanje rada web sajta.

3. Kolačići funkcionalnosti

Ovi kolačići omogućavaju web sajtu da pamti vaše odluke (kao što su korisničko ime, jezik ili region u kome se nalazite) i pružaju poboljšane, lične karakteristike. Na primer, web sajt može da vam pruži lokalne vremenske izveštaje ili vesti o saobraćaju čuvanjem u kolačiću region u kome se trenutno nalazite. Ovi kolačići se takođe mogu koristiti za pamćenje promena koje ste izvršili u veličini teksta, fontovima i drugim delovima web sajta koje možete prilagoditi. Oni se takođe mogu koristiti za pružanje usluga koje ste tražili, kao što su gledanje videa ili komentar na blogu. Informacije koje ovi kolačići prikupljaju mogu se anonimiti i ne mogu pratiti vašu aktivnost pregledavanja na drugim web sajtovima.

4. Kolačići za ciljanje i oglašavanje

Ovi kolačići se koriste za isporučivanje reklama relevantnijih za vas i vaša interesovanja. Koriste se i za ograničavanje broja prikaza oglasa, kao i za merenje efikasnosti reklamne kampanje. Obično ih postavljaju reklamne mreže uz dozvolu operatera web sajta. Oni pamte da ste posetili web sajt i ove informacije dele sa drugim organizacijama, poput oglašivača. Često će ciljanje ili reklamni kolačići biti povezani sa funkcijama web sajta koje pruža druga organizacija.

Upravljanje kolačićima

Kolačićima se može upravljati putem postavki web pretraživača. Molimo vas da potražite pomoć pretraživača kako upravljati kolačićima.

Na ovom sajtu uvek možete uključiti / isključiti kolačiće na meniju „Upravljanje kolačićima“.

Upravljanje web sajtom

Ovim web sajtom upravlja: FEFA fakultet