Tehnička opremljenost

O uslovima studiranja

Zgrada FEFA fakulteta koja se nalazi na Novom Beogradu u Bulevaru Zorana Đinđića 44, raspolaže ukupnim prostorom od 1266 m2 površine koji u potpunosti zadovoljava urbanističke, tehničko-tehnološke, higijenske i bezbednosne uslove potrebne za rad.

Fakultet čine slušaonice, računarska učionica, prostorije za stručne službe, sala za seminare i druge oblike većeg okupljanja, kabineti za nastavnike i saradnike, prostorije za rad centra za Karijerno vođenje i savetovanje, Studentskog parlamenta, FEFA Instituta, kao i prostorije posebno posvećene studentima “Klub studenata” i biblioteka.

Računarska slušaonica, informatička laboratorija, sadrži oko 40 računara nove generacija, a njen kapacitet opreme se usklađuje sa brojem studenata i rasporedom nastave kako bi svaki student imao svoje radno mesto za jednim računarom.

FEFA je za svoje potrebe uspostavila elektronsku razmenu dokumenata putem zvaničnog internet portala koji je realizovan tako da je razdvojen prostor za studente, nastavnike i administrativne službe. Studenti i nastavnici na osnovu ulaza na portal imaju mogućnost da preuzmu informacije koje su dostupne za odgovarajući status korisnika, što podrazumeva zaseban nalog elektronske pošte svakom studentu i zaposlenom.

Takođe, svim studentima je na raspolaganju knjižni fond FEFA biblioteke koji broji više od 4000 bibliotečkih jedinica. Fond se neprekidno obogaćuje novim, uglavnom  stranim aktuelnim izdanjima iz oblasti studijskih programa fakulteta. Sopstvena izdanja FEFA fakulteta,  serijske publikacije, strane i domaće, takođe su deo bibliotečkog fonda. U biblioteci se nalaze i završni, master, magistarski i doktorski radovi naših alumnista. U okviru biblioteke se nalazi i čitaonica koju studenti mogu slobodno da koriste. Njima su na raspolaganju i knjige, kao i pristup ebsco bazi u Američkom kutku u Domu omladine, a saradnja je ostvarena i sa bibliotekom Narodne banke Srbije i sa Univerzitetskom bibliotekom

Naš web sajt koristi kolačiće radi boljih performansi i korisničkog iskustva. Da li se slažete da koristimo kolačiće?

Saznaj više

Kolačići na našem web sajtu

Šta je Kolačić?

Kolačić je mali deo podataka koji se šalju sa web sajta i čuvaju se u korisničkom web pretraživanju dok korisnik pregleda web sajt. Kada korisnik pregleda isti web sajt u budućnosti, web sajt može sačuvati podatke u kolačićima kako bi obavestio web sajt o prethodnoj aktivnosti korisnika.

Kako koristimo kolačiće?

Poseta ovoj stranici može da generiše sledeće vrste kolačića.

1. Strogo potrebni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za omogućavanje kretanja po web sajtu i korišćenje njegovih funkcija, kao što su pristup bezbednim delovima web sajta. Bez ovih kolačića,  usluge poput korpe za kupovinu ili e-naplate, ne mogu se pružiti.

2. Kolačići performansi

Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako posetioci koriste web sajt, na primer na koje stranice posetioci najčešće idu i šalju informaciju ukoliko dođe do neke greške. Ovi kolačići ne prikupljaju informacije koje identifikuju posetioca. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju stoga su anonimne. Koristi se samo za poboljšanje rada web sajta.

3. Kolačići funkcionalnosti

Ovi kolačići omogućavaju web sajtu da pamti vaše odluke (kao što su korisničko ime, jezik ili region u kome se nalazite) i pružaju poboljšane, lične karakteristike. Na primer, web sajt može da vam pruži lokalne vremenske izveštaje ili vesti o saobraćaju čuvanjem u kolačiću region u kome se trenutno nalazite. Ovi kolačići se takođe mogu koristiti za pamćenje promena koje ste izvršili u veličini teksta, fontovima i drugim delovima web sajta koje možete prilagoditi. Oni se takođe mogu koristiti za pružanje usluga koje ste tražili, kao što su gledanje videa ili komentar na blogu. Informacije koje ovi kolačići prikupljaju mogu se anonimiti i ne mogu pratiti vašu aktivnost pregledavanja na drugim web sajtovima.

4. Kolačići za ciljanje i oglašavanje

Ovi kolačići se koriste za isporučivanje reklama relevantnijih za vas i vaša interesovanja. Koriste se i za ograničavanje broja prikaza oglasa, kao i za merenje efikasnosti reklamne kampanje. Obično ih postavljaju reklamne mreže uz dozvolu operatera web sajta. Oni pamte da ste posetili web sajt i ove informacije dele sa drugim organizacijama, poput oglašivača. Često će ciljanje ili reklamni kolačići biti povezani sa funkcijama web sajta koje pruža druga organizacija.

Upravljanje kolačićima

Kolačićima se može upravljati putem postavki web pretraživača. Molimo vas da potražite pomoć pretraživača kako upravljati kolačićima.

Na ovom sajtu uvek možete uključiti / isključiti kolačiće na meniju „Upravljanje kolačićima“.

Upravljanje web sajtom

Ovim web sajtom upravlja: FEFA fakultet