Marketing tim

Svake godine se na FEFA fakultetu bira nova generacija motivisanih, kreativnih, preduzimljivih i talentovanih studenata koji dodatno žele da se edukuju u oblasti marketinga i istovremeno pruže doprinos u pozicioniranju fakulteta.

Kroz ovu interaktivnu sekciju i uz neprestanu mentorsku podršku oni se na teorijski, a posebno na praktičan način, upoznaju sa različitim aspektima marketinških aktivnosti, ali i drugim srodnim oblastima koje takođe smatramo izuzetno bitnim - osim pravilnog tumačenja različitih prikrivenih, ali i prepoznavanja neprikrivenih promotivnih poruka, poseban akcenat stavljamo na razvoj komunikacionih sposobnosti i javnog nastupa.

Istovremeno, Marketing tim ima za cilj da obogati studentski život sudenata i, u skladu sa zajedničkim interesovanjima, organizuje ili podrži različite vrste edukativnih, zabavnih i društveno-odgovornih događaja kao što su gostujuća predavanja, humanitarni teniski turnir FEFA Open ili AfterClass druženja.

Skup svih navedenih aktivnosti u okviru marketing tima, inicijalno je osmišljen kako bi studenti kroz razmenu mišljenja i zajednički rad proveli kvalitetno zajedničko vreme mimo obavezne nastave, negovali svoja interesovanja, unapredili studentski život kolega, ali i stekli ozbiljniji uvid u nastajuće profesije iz oblasti marketinga koja se danas ubrajaju u najtraženije. Konačno, nakon završetka studija, studenti napuštaju fakultet sa dodatnim znanjima i veštinama koja će im nesumnjivo pomoći u poslovnom svetu.

Usmena i pisana komunikacija

Javni nastup

Društvene mreže (postavka strategije, pozicioniranje, stvaranje sadržaja…)

Definisanje ciljne grupe

Osmišljavanje, sprovođenje i analiziranje marketinških kampanja

Newsletter kampanje

Content marketing

Organizovanje događaja (gostujuća predavanja, društveno odgovorni projekti, After-class…)

Brend kampanje

Postavka medijske strategije i komuniciranje sa medijima

Odnosi s javnošću

Praćenje marketinških trendova, statistike, istraživanja…

Naš web sajt koristi kolačiće radi boljih performansi i korisničkog iskustva. Da li se slažete da koristimo kolačiće?

Saznaj više

Kolačići na našem web sajtu

Šta je Kolačić?

Kolačić je mali deo podataka koji se šalju sa web sajta i čuvaju se u korisničkom web pretraživanju dok korisnik pregleda web sajt. Kada korisnik pregleda isti web sajt u budućnosti, web sajt može sačuvati podatke u kolačićima kako bi obavestio web sajt o prethodnoj aktivnosti korisnika.

Kako koristimo kolačiće?

Poseta ovoj stranici može da generiše sledeće vrste kolačića.

1. Strogo potrebni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za omogućavanje kretanja po web sajtu i korišćenje njegovih funkcija, kao što su pristup bezbednim delovima web sajta. Bez ovih kolačića,  usluge poput korpe za kupovinu ili e-naplate, ne mogu se pružiti.

2. Kolačići performansi

Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako posetioci koriste web sajt, na primer na koje stranice posetioci najčešće idu i šalju informaciju ukoliko dođe do neke greške. Ovi kolačići ne prikupljaju informacije koje identifikuju posetioca. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju stoga su anonimne. Koristi se samo za poboljšanje rada web sajta.

3. Kolačići funkcionalnosti

Ovi kolačići omogućavaju web sajtu da pamti vaše odluke (kao što su korisničko ime, jezik ili region u kome se nalazite) i pružaju poboljšane, lične karakteristike. Na primer, web sajt može da vam pruži lokalne vremenske izveštaje ili vesti o saobraćaju čuvanjem u kolačiću region u kome se trenutno nalazite. Ovi kolačići se takođe mogu koristiti za pamćenje promena koje ste izvršili u veličini teksta, fontovima i drugim delovima web sajta koje možete prilagoditi. Oni se takođe mogu koristiti za pružanje usluga koje ste tražili, kao što su gledanje videa ili komentar na blogu. Informacije koje ovi kolačići prikupljaju mogu se anonimiti i ne mogu pratiti vašu aktivnost pregledavanja na drugim web sajtovima.

4. Kolačići za ciljanje i oglašavanje

Ovi kolačići se koriste za isporučivanje reklama relevantnijih za vas i vaša interesovanja. Koriste se i za ograničavanje broja prikaza oglasa, kao i za merenje efikasnosti reklamne kampanje. Obično ih postavljaju reklamne mreže uz dozvolu operatera web sajta. Oni pamte da ste posetili web sajt i ove informacije dele sa drugim organizacijama, poput oglašivača. Često će ciljanje ili reklamni kolačići biti povezani sa funkcijama web sajta koje pruža druga organizacija.

Upravljanje kolačićima

Kolačićima se može upravljati putem postavki web pretraživača. Molimo vas da potražite pomoć pretraživača kako upravljati kolačićima.

Na ovom sajtu uvek možete uključiti / isključiti kolačiće na meniju „Upravljanje kolačićima“.

Upravljanje web sajtom

Ovim web sajtom upravlja: FEFA fakultet