Podcast Odraz

„Odraz“ podcast: lične priče o profesionalnom razvoju

FEFA studenti spajaju psihologiju, biznis, ekonomiju i kroz karijere različitih profila uspešnih ljudi odgovaraju na pitanje – šta je uspeh i kako do njega doći!

Podcast "Odraz" je rezultat inicijative prve generacije studenata smera Psihologija i biznis koji na osnovu testiranja ličnosti gostiju pre samog snimanja, pokreću iskrene razgovore o izazovima, suočavanju sa neuspesima, neodustajanju, doslednosti i istrajnosti koja dovodi do ostvarenja ciljeva.

Da li kreativnost može biti i teret i blagoslov? Da li se naše lične osobine stapaju s našim profesionalnim identitetom? Kako se nositi s neuspehom i nastaviti dalje?

„Odraz“ razgovori posvećeni su ovim, ali i mnogim drugim aspektima ličnog i profesionalnog razvoja pojedinaca iz različitih oblasti. Njihove priče imaju cilj da posluže kao inspiracija za sve koji tragaju za svojim mestom u savremenom svetu i koji traže način da ostvare svoje snove.

Zato je "Odraz" više od običnog podcasta - to je platforma za lični rast i razvoj. U nastavku pogledajte sve epizode i iskoristite priliku da se osvrnete i na sopstvene osobine i ciljeve.

#003 Aleksandra Bezmarević Stević

#002 Miloš M. Popović

#001 Slavimir Stojanovic Futro