FEFA Institut

FEFA Institut je ustanova pod čijim okriljem profesori i saradnici FEFA fakulteta nude svoja iskustva poslovnoj i stručnoj zajednici. Cilj FEFA Instituta je povezivanje akademskog i poslovnog sektora sa ciljem razmene znanja i iskustva radi unapređenja oba sektora. Profesori FEFA i saradnici Instituta su eksperti u različitim oblastima biznisa, finansija, marketinga, digitalnih tehnologija i kreativne produkcije sa višegodišnjom praksom i iskustvom kako u akademskom tako i u poslovnom svetu.

Misija

Razvoj novih znanja i veština koje treba da doprinesu fundamentalnom napretku u oblasti ekonomije i biznisa i efikasno odgovore na izazove koje pred poslovnu zajednicu stavlja nova ekonomska i digitalna revolucija. To se namerava postići unapređenjem nivoa znanja i veština zaposlenih u privredi kroz zajedničko kreiranje edukativnih i konsalting programa koji su u skladu sa aktuelnim trendovima u oblasti ekonomije i finansija.

Šta nudi FEFA Institut?

FEFA Institut nudi nekoliko vrsta usluga. Između ostalih:

Kreiranje posebnih programa za kompanije u oblasti:

DIGITALNE TRANSFORMACIJE

 

Agile

 

Design thinking

 

Digitalni marketing

 

Digitalni biznis modeli

 

Analiza podataka i mašinsko učenje

 

Prediktivne analitika

 

Digitalne tehnologije i dr

   

BIZNISA I EKONOMIJE

 

Poreska optimizacija

 

Finansijska kontrola u savremenom poslovanju

 

Strategijsko upravljanje kompanijom

 

Digitalna kompanija

 

Unapređenje konkurentnost i dr

 

Platforma za pripremu i permanentno prilagodjavanje novom načinima poslovanja postojećih i novih lidera u firmama u sledećim oblastima:

 

Digitalna transformacija

 

Finansijski i strategijski menadžment

 

Poslovna strategija

 

Digitalni marketing

 

Startapi

 

Kreativne industrije

 

Ekonomija energetike

 

Ljudski resursi

 

 

Naš web sajt koristi kolačiće radi boljih performansi i korisničkog iskustva. Da li se slažete da koristimo kolačiće?

Saznaj više

Kolačići na našem web sajtu

Šta je Kolačić?

Kolačić je mali deo podataka koji se šalju sa web sajta i čuvaju se u korisničkom web pretraživanju dok korisnik pregleda web sajt. Kada korisnik pregleda isti web sajt u budućnosti, web sajt može sačuvati podatke u kolačićima kako bi obavestio web sajt o prethodnoj aktivnosti korisnika.

Kako koristimo kolačiće?

Poseta ovoj stranici može da generiše sledeće vrste kolačića.

1. Strogo potrebni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za omogućavanje kretanja po web sajtu i korišćenje njegovih funkcija, kao što su pristup bezbednim delovima web sajta. Bez ovih kolačića,  usluge poput korpe za kupovinu ili e-naplate, ne mogu se pružiti.

2. Kolačići performansi

Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako posetioci koriste web sajt, na primer na koje stranice posetioci najčešće idu i šalju informaciju ukoliko dođe do neke greške. Ovi kolačići ne prikupljaju informacije koje identifikuju posetioca. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju stoga su anonimne. Koristi se samo za poboljšanje rada web sajta.

3. Kolačići funkcionalnosti

Ovi kolačići omogućavaju web sajtu da pamti vaše odluke (kao što su korisničko ime, jezik ili region u kome se nalazite) i pružaju poboljšane, lične karakteristike. Na primer, web sajt može da vam pruži lokalne vremenske izveštaje ili vesti o saobraćaju čuvanjem u kolačiću region u kome se trenutno nalazite. Ovi kolačići se takođe mogu koristiti za pamćenje promena koje ste izvršili u veličini teksta, fontovima i drugim delovima web sajta koje možete prilagoditi. Oni se takođe mogu koristiti za pružanje usluga koje ste tražili, kao što su gledanje videa ili komentar na blogu. Informacije koje ovi kolačići prikupljaju mogu se anonimiti i ne mogu pratiti vašu aktivnost pregledavanja na drugim web sajtovima.

4. Kolačići za ciljanje i oglašavanje

Ovi kolačići se koriste za isporučivanje reklama relevantnijih za vas i vaša interesovanja. Koriste se i za ograničavanje broja prikaza oglasa, kao i za merenje efikasnosti reklamne kampanje. Obično ih postavljaju reklamne mreže uz dozvolu operatera web sajta. Oni pamte da ste posetili web sajt i ove informacije dele sa drugim organizacijama, poput oglašivača. Često će ciljanje ili reklamni kolačići biti povezani sa funkcijama web sajta koje pruža druga organizacija.

Upravljanje kolačićima

Kolačićima se može upravljati putem postavki web pretraživača. Molimo vas da potražite pomoć pretraživača kako upravljati kolačićima.

Na ovom sajtu uvek možete uključiti / isključiti kolačiće na meniju „Upravljanje kolačićima“.

Upravljanje web sajtom

Ovim web sajtom upravlja: FEFA fakultet