Prijavi se do 15. septembra i ostvari 10% umanjenja školarine

Ukoliko popuniš prijavu za predupis u nastavku obezbeđuješ svoje mesto na master programu i ostvaruješ 10 % umanjenja školarine

Stalno inoviranje programa je nešto što karakteriše studije na FEFA fakultetu. Zbog toga, od ove godine, svi budući master studenti imaju priliku da upisom master programa iz ekonomije i biznisa odaberu jedno od četiri smera specijalizacije (Marketing i menadžment, Digitalna transformacija, Psihologija i biznis, Strategija i inovacije) ili kreiraju svoj master program.

 

Akreditovane master studije ekonomije i biznisa predstavljaju jedinstven spoj akademskih znanja i neophodnih veština, ključnih za poslovanje kompanija u modernom poslovnom svetu koji oblikuju nove tehnologije, i u kome ljudi predstavljaju ključ za stvaranje vrednosti.

Ovaj program razvijen je u saradnji sa inostranim akademskim partnerima: MOC mrežom Instituta za strategiju i konkurentnost Harvard poslove škole i Univerzitetom Fordham sa ciljem da pruži savremena znanja za kojima postoji najveća tražnja na tržištu rada u Srbiji i inostranstvu.

Inovacije koje donose nove tehnologije menjaju načine poslovanja u svim industrijama, kako velikih kompanija, tako i malih, preduzetnički orijentisanih pojedinaca i firmi. Stoga je cilj da naše master studente pripremimo da upravljaju ovim promenama kroz sticanje savremenih znanja iz poslovnog sveta i psihologije, primenljivih u svim poslovnim sferama – od bankarstva i finansija, marketinga do upravljanja projektnim timovima i organizacijom. Želimo da stvaramo nove generacije lidera koji znaju kako da stvore novu vrednost i za sebe i za kompaniju.

Preuzmi master brošturu...

...i još bolje se upoznaj sa FEFA master studijama koje, zahvaljujući najrazličitijim, a srodnim oblastima, pružaju multidiciplinarna praktična znanja.

Prijavi se za master benefit do 15. septembra...

...i ostvarite 10% umanjenja školarine

Zakaži master individualne konsultacije...

...kako biste mogli bolje da procenite da li su FEFA studije idealan odabir za dodatno specijalizovanje Vašeg znanja i unapređenja karijere. Naši profesori će rado odgovoriti na sva Vaša pitanja i upoznati sa detaljima rada.

Master predupis - Stekni benefit

Prijavi se i ostvari 10% umanjenja školarine