Analiza tržišta i category management u veletrgovini

Metro Cash&Carry

Tema ovogodišnjeg pixel izazova biće Analiza tržišta i category management u veletrgovini.

Zainteresovani studenti formu za prijavu mogu pronaći ispod. Rok za prijavu je 4. decembra 2023. Nakon toga će uslediti podele u timove, a poslovni izazov biće predstavljen prijavljenim kandidatima 5. decembra 2023. godine u 14 časova u kompaniji Metro Cash&Carry.

Rad na pixel izazovu trajaće od 5. do 21. decembra, dok će prezentacija rešenja biti organizovana 22. decembra 2023. godine na FEFA fakultetu.

Model koji spaja biznis zajednicu, FEFA studente, profesore i biznis mentore – u radu na zajedničkom rešenju konkretnog izazova određenog poslovanja.

Zajedno sa svojim profesorima i/ili biznis mentorima, studenti će imati priliku da se susretnu sa realnim izazovom sa kojim se trenutno suočava neka kompanija, i da, uz pomoć detaljne analize, kreiraju održivo rešenje.

Poziv je otvoren apsolutno svim kompanijama koje žele da sa našim studentima podele izazov koji je u fokusu.

Kako biste učestvovali, potrebno je da popunite formular u nastavku i predočite nam glavne karakteristike konkretne situacije koja zahteva rešenje. 

U rešavanju poblema ili izazova mogu učestvovati svi studenti – uključujući kako osnovne, tako i master i doktorske studije.

Na sajtu fakulteta biće prikazani poslovni zadaci koje dobijamo od strane kompanija. Naredni korak je oformljavanje Pixel tima – maksimum pet učesnika jednog tima. U rešenju će svoju pomoć pružiti profesori koji imaju ekspertska znanja iz konkretne oblasti. Rok za izradu rešenja je dve do tri nedelje, u zavisnosti od dogovora sa kompanijama.

Takođe, ukoliko je potrebno dodatno znanje iz specifičnih oblasti, fakultet će obezbediti podršku mentora iz privrede.
 

Kompanije će imati mogućnosti da svoj biznis izazov predstave studentima na dva načina:

  • Prezentacijom na samom fakultetu;

  • Prezentacijom putem sajta i drugih kanala komunikacije FEFA fakulteta.

Studenti se organizuju u timove, a zatim sa svojim mentorima rade na izradi rešenja 2 do 3 nedelje. Svaki tim će pripremiti prezentaciju rešenja i pred predstavnicima kompanije predstavlja rešenje.

Prijavi se za rešavanje izazova

Metro Cash&Carry - Analiza tržišta i category management u veletrgovini

Prijavi se za Pixel model