Model koji spaja biznis zajednicu, FEFA studente, profesore i biznis mentore – u radu na zajedničkom rešenju konkretnog izazova određenog poslovanja.

Zajedno sa svojim profesorima i/ili biznis mentorima, studenti će imati priliku da se susretnu sa realnim izazovom sa kojim se trenutno suočava neka kompanija, i da, uz pomoć detaljne analize, kreiraju održivo rešenje.

Poziv je otvoren apsolutno svim kompanijama koje žele da sa našim studentima podele izazov koji je u fokusu.

Kako biste učestvovali, potrebno je da popunite formular u nastavku i predočite nam glavne karakteristike konkretne situacije koja zahteva rešenje. 

U rešavanju poblema ili izazova mogu učestvovati svi studenti – uključujući kako osnovne, tako i master i doktorske studije.

Na sajtu fakulteta biće prikazani poslovni zadaci koje dobijamo od strane kompanija. Naredni korak je oformljavanje Pixel tima – maksimum pet učesnika jednog tima. U rešenju će svoju pomoć pružiti profesori koji imaju ekspertska znanja iz konkretne oblasti. Rok za izradu rešenja je dve do tri nedelje, u zavisnosti od dogovora sa kompanijama.

Takođe, ukoliko je potrebno dodatno znanje iz specifičnih oblasti, fakultet će obezbediti podršku mentora iz privrede.
 

Kompanije će imati mogućnosti da svoj biznis izazov predstave studentima na dva načina:

  • Prezentacijom na samom fakultetu;

  • Prezentacijom putem sajta i drugih kanala komunikacije FEFA fakulteta.

Studenti se organizuju u timove, a zatim sa svojim mentorima rade na izradi rešenja 2 do 3 nedelje. Svaki tim će pripremiti prezentaciju rešenja i pred predstavnicima kompanije predstavlja rešenje.

P&G

Drugi Pixel model, dolazi iz kompanije P&G koja proizvodi i distribuira više od 250 robnih marki za preko 5 milijardi potrošača širom sveta. Ne propuštajte jedinstvenu šansu da se dublje upoznate sa poslovanjem svetskih poslovnih lidera poput P&G-a. Takođe ovo je prilika da se vaše ideje čuju i uvaže.

Zainteresovani studenti formu za prijavu mogu pronaći ispod. Rok za prijavu je 12.maj 2023. Nakon toga će uslediti podele u timove, a poslovni izazov predstavljen prijavljenim kandidatima.

Prijavi se za rešavanje izazova

Postavite izazov - u ime kompanije, ili se prijavite kao deo tima koji nalazi rešenje

Prijavi se za Pixel model