Studentske vežbe A/V produkcija

Već od prve godine studija audio-vizuelne produkcije, studenti imaju zadatak da osmisle i realizuju svoju prvu samostalnu, ali i zajedničku umetničku vežbu. Na taj način oni prolaze kroz kompletan proces  koji podrazumeva detaljan plan snimanja, razradu, organizaciju, budžet i podelu poslova između kolega.

U zavisnosti od žanrovskog opredeljenja i izbora teme, nakon teorijskog, imaju priliku i da na praktičan način primene znanja iz kadriranja, montiranja, izbora rakursa, optike, kompozicije, osvetljavanja i održavanja kontinuiteta svih vizuelnih elemenata apliciranih na zadatu temu…

U nastavku možete pogledati neke od radova naših studenata, kao i film “Komšija Paspalj” u čijoj su realizaciji zajednčki učestvovali, a koji je doživeo ogroman uspeh i preneo važnu poruku.  Njihovi radovi na najbolji način govore o kreativnosti, talentima i znanjima koja poseduju, međusobnoj saradnji i onome na čemu posebno insistiramo – kako (dobru) ideju sprovesti u (još bolje) delo.

Vežba: Francuski dnevnik, Ognjen Predić

Vežba: Vanredni dnevnik, Ana Dragović

Vežba: Vanredni dnevnik, Despot Marković

Vežba: Moja klasa, Despot Marković

Vežba: Novogodišnji džingl, Anabela, Dimitrije, Miloš

Komšija Paspalj

Vežba "Mizankadar" Ivan Stepanović

Vežba "Mizankadar" Mihailo Milidragović

Vežba "Mizankadar" Aleksej Guberinić

Vežba "Mizankadar" Nađa Stojović

Vežba "Potera" Anđela Abramović

Vežba "Moja klasa" Ivana Radovanović

Vežba "Moja klasa" Nađa Stojović

Vežba "Moja Klasa" Stefan Vacić

Vežba "Nova godina" Aleksej,Rastko,Stefan

Vežba "Nova godina" Ivan, Mihailo, Andjela, Kristina

Vežba "Radni proces" Ivana Radovanović

Vežba "Radni proces" Sava Reljin

Vežba "Portret" Stefan Vacić

Naš web sajt koristi kolačiće radi boljih performansi i korisničkog iskustva. Da li se slažete da koristimo kolačiće?

Saznaj više

Kolačići na našem web sajtu

Šta je Kolačić?

Kolačić je mali deo podataka koji se šalju sa web sajta i čuvaju se u korisničkom web pretraživanju dok korisnik pregleda web sajt. Kada korisnik pregleda isti web sajt u budućnosti, web sajt može sačuvati podatke u kolačićima kako bi obavestio web sajt o prethodnoj aktivnosti korisnika.

Kako koristimo kolačiće?

Poseta ovoj stranici može da generiše sledeće vrste kolačića.

1. Strogo potrebni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za omogućavanje kretanja po web sajtu i korišćenje njegovih funkcija, kao što su pristup bezbednim delovima web sajta. Bez ovih kolačića,  usluge poput korpe za kupovinu ili e-naplate, ne mogu se pružiti.

2. Kolačići performansi

Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako posetioci koriste web sajt, na primer na koje stranice posetioci najčešće idu i šalju informaciju ukoliko dođe do neke greške. Ovi kolačići ne prikupljaju informacije koje identifikuju posetioca. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju stoga su anonimne. Koristi se samo za poboljšanje rada web sajta.

3. Kolačići funkcionalnosti

Ovi kolačići omogućavaju web sajtu da pamti vaše odluke (kao što su korisničko ime, jezik ili region u kome se nalazite) i pružaju poboljšane, lične karakteristike. Na primer, web sajt može da vam pruži lokalne vremenske izveštaje ili vesti o saobraćaju čuvanjem u kolačiću region u kome se trenutno nalazite. Ovi kolačići se takođe mogu koristiti za pamćenje promena koje ste izvršili u veličini teksta, fontovima i drugim delovima web sajta koje možete prilagoditi. Oni se takođe mogu koristiti za pružanje usluga koje ste tražili, kao što su gledanje videa ili komentar na blogu. Informacije koje ovi kolačići prikupljaju mogu se anonimiti i ne mogu pratiti vašu aktivnost pregledavanja na drugim web sajtovima.

4. Kolačići za ciljanje i oglašavanje

Ovi kolačići se koriste za isporučivanje reklama relevantnijih za vas i vaša interesovanja. Koriste se i za ograničavanje broja prikaza oglasa, kao i za merenje efikasnosti reklamne kampanje. Obično ih postavljaju reklamne mreže uz dozvolu operatera web sajta. Oni pamte da ste posetili web sajt i ove informacije dele sa drugim organizacijama, poput oglašivača. Često će ciljanje ili reklamni kolačići biti povezani sa funkcijama web sajta koje pruža druga organizacija.

Upravljanje kolačićima

Kolačićima se može upravljati putem postavki web pretraživača. Molimo vas da potražite pomoć pretraživača kako upravljati kolačićima.

Na ovom sajtu uvek možete uključiti / isključiti kolačiće na meniju „Upravljanje kolačićima“.

Upravljanje web sajtom

Ovim web sajtom upravlja: FEFA fakultet