Naša vizija i misija

FEFA je akreditovani fakultet, osnovan 2003. godine, koji obrazuje stručnjake u oblastima ekonomije (osnovne, master i doktorske studije), kreativne produkcije (osnovne i master studije) i digitalne transformacije (master studije). Prepoznatljivost FEFA su naši uspešni studenti i alumnisti, odnosno njihovo obrazovanje i karijere u kojima se ogleda rezultat predanog i kvalitetnog rada profesora, eksperata sa dugogodišnjim uspešnim karijerama u poslovnom i akademskom svetu. Razvoj naših studijskih programa je od početka usmeren ka budućnosti i usklađen sa savremenim potrebama tržišta rada. Posebno negujemo sposobnost kritičkog razmišljanja, kreativno pristupanje problemima, interaktivnost u nastavi i inovativnost koja je postala neizostavan element uspeha svakog oblika savremenog poslovanja. Od prvih generacija studenata, FEFA je u poslovnom i akademskom svetu prepoznata kao vodeća obrazovna institucija u oblasti ekonomije i finansija.

Naša misija

Pružanje najkvalitetnijeg obrazovanja i podrške ličnom i profesionalnom razvoju, radi utemeljenja Fakulteta kao mesta razmene i realizacije kreativnih poslovnih ideja.

Naša vizija

Doprinos transformaciji pojedinca i društva putem kontinuiranog ulaganja u obrazovanje i podsticanjem istraživanja, kreativnosti, inovacija i preduzetništva.

Vrednosti koje zastupamo

  • Sloboda misli i izražavanja
  • Kritičko razmišljanje i lični razvoj
  • Poštovanje različitosti
  • Etička i društvena odgovornost
  • Kreativnost, inicijativa, preduzetnost

Osnove uspeha FEFA

Poruka osnivača FEFA

 

"Svedoci smo brojnih promena koje donosi IV industrijska revolucija, čiji se krajnji dometi ne mogu ni sagledati. Poslovni modeli se u potpunosti menjaju, mnoga zanimanja će nestajati, a javiće se potreba za ljudima sa drugačijim kompetencijama i radnim veštinama.

FEFA, kao lider u oblasti visokog obrazovanja, kroz svoje nastavne programe iz oblasti ekonomije, kreativne produkcije i digitalne transformacije prati trendove budućnosti.

Znanje u ličnom i profesionalnom razvoju dobilo je na značaju više nego ikada do sada.

 

Dođi na FEFA da zajedno gradimo budućnost, jer TI SI BUDUĆNOST!"