Doc. Jovana Đurić

Profesor

  • jdjuric@fefa.edu.rs
  • Promocija projekta i festivali, Kreiranje i produkcija događaja, Produkcija spektakl

Jovana Đurić je diplomirala 2013. godine na Fakultetu dramskih umetnosti (Univerzitet umetnosti u Beogradu), na katedri Filmska i televizijska produkcija, diplomskim projektom: Osmišljavanje kreativnog koncepta i organizacija festivala Producentski dan.

Na istom fakultetu, 2015. godine završila je i master studije – smer Kreativna produkcija, a njen master rad, dokumentarni film „Kuda dalje“, podržala je fondacija TEMPUS. Film je prikazan na festivalima u Velsu, Beču, Štutgartu, Briselu i Novom Sadu, a u maju je bio emitovan i na Javnom medijskom servisu Republike Srbije.

Tokom studija radila je na raznim projektima, uključujući pozorišnu predstavu “Grad”, Bitefov projekat teatar inkluzije lica sa invaliditetom kao i nekoliko reklamanih kampanja.

Jovana Đurić je od 2013. godine zaposlena u produkcijskoj kući Timecode, gde radi kao producent. Projekti na kojima je danas angažovana podrazumevaju produkciju reklama, korporativnih filmova, muzičkih festivala i drugih kulturno-umetničkih manifestacija.

Bavi se digitalnim inovacijama, njihovom uvođenjem i primenom u audio-vizuelnim formatima.

Od 2017. Jovana Đurić angažovana je na FEFA kao docent na predmetima: Kreativna produkcija, Kreiranje i produkcija događaja, Promocija projekta i festivali…

O Jovani Đurić vidi šire na IMDb (Internet Movie Database)

Reference:

Filmografija:

  1. „Umetnost sećanja“ (2016.) dugometražni dokumentarni film.
  2. „Kuda dalje“ (2015.) srednjemetražni dokumentarni film.
  3. Organizacija muzičkih festivala „Beer Fest“, „Egzit“, „Mikser fest“ „Love Fest“ “Arsenal Fest“ (2015-2016.)
  4. „Prinudno sletanje“ (2012), pilot epizoda sitkoma.
  5. Otvaranje digitalnih učionica – Samsungova edukativna akcija, otvaranje visokotehnoliških učionica širom Srbije (2014-2016.)

Naš web sajt koristi kolačiće radi boljih performansi i korisničkog iskustva. Da li se slažete da koristimo kolačiće?

Saznaj više

Kolačići na našem web sajtu

Šta je Kolačić?

Kolačić je mali deo podataka koji se šalju sa web sajta i čuvaju se u korisničkom web pretraživanju dok korisnik pregleda web sajt. Kada korisnik pregleda isti web sajt u budućnosti, web sajt može sačuvati podatke u kolačićima kako bi obavestio web sajt o prethodnoj aktivnosti korisnika.

Kako koristimo kolačiće?

Poseta ovoj stranici može da generiše sledeće vrste kolačića.

1. Strogo potrebni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za omogućavanje kretanja po web sajtu i korišćenje njegovih funkcija, kao što su pristup bezbednim delovima web sajta. Bez ovih kolačića,  usluge poput korpe za kupovinu ili e-naplate, ne mogu se pružiti.

2. Kolačići performansi

Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako posetioci koriste web sajt, na primer na koje stranice posetioci najčešće idu i šalju informaciju ukoliko dođe do neke greške. Ovi kolačići ne prikupljaju informacije koje identifikuju posetioca. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju stoga su anonimne. Koristi se samo za poboljšanje rada web sajta.

3. Kolačići funkcionalnosti

Ovi kolačići omogućavaju web sajtu da pamti vaše odluke (kao što su korisničko ime, jezik ili region u kome se nalazite) i pružaju poboljšane, lične karakteristike. Na primer, web sajt može da vam pruži lokalne vremenske izveštaje ili vesti o saobraćaju čuvanjem u kolačiću region u kome se trenutno nalazite. Ovi kolačići se takođe mogu koristiti za pamćenje promena koje ste izvršili u veličini teksta, fontovima i drugim delovima web sajta koje možete prilagoditi. Oni se takođe mogu koristiti za pružanje usluga koje ste tražili, kao što su gledanje videa ili komentar na blogu. Informacije koje ovi kolačići prikupljaju mogu se anonimiti i ne mogu pratiti vašu aktivnost pregledavanja na drugim web sajtovima.

4. Kolačići za ciljanje i oglašavanje

Ovi kolačići se koriste za isporučivanje reklama relevantnijih za vas i vaša interesovanja. Koriste se i za ograničavanje broja prikaza oglasa, kao i za merenje efikasnosti reklamne kampanje. Obično ih postavljaju reklamne mreže uz dozvolu operatera web sajta. Oni pamte da ste posetili web sajt i ove informacije dele sa drugim organizacijama, poput oglašivača. Često će ciljanje ili reklamni kolačići biti povezani sa funkcijama web sajta koje pruža druga organizacija.

Upravljanje kolačićima

Kolačićima se može upravljati putem postavki web pretraživača. Molimo vas da potražite pomoć pretraživača kako upravljati kolačićima.

Na ovom sajtu uvek možete uključiti / isključiti kolačiće na meniju „Upravljanje kolačićima“.

Upravljanje web sajtom

Ovim web sajtom upravlja: FEFA fakultet