Naša vizija i misija

FEFA je akreditovani fakultet, osnovan 2003. godine, koji obrazuje stručnjake u oblastima ekonomije (osnovne, master i doktorske studije), kreativne produkcije (osnovne i master studije) i digitalne transformacije (master studije). Prepoznatljivost FEFA su naši uspešni studenti i alumnisti, odnosno njihovo obrazovanje i karijere u kojima se ogleda rezultat predanog i kvalitetnog rada profesora, eksperata sa dugogodišnjim uspešnim karijerama u poslovnom i akademskom svetu. Razvoj naših studijskih programa je od početka usmeren ka budućnosti i usklađen sa savremenim potrebama tržišta rada. Posebno negujemo sposobnost kritičkog razmišljanja, kreativno pristupanje problemima, interaktivnost u nastavi i inovativnost koja je postala neizostavan element uspeha svakog oblika savremenog poslovanja. Od prvih generacija studenata, FEFA je u poslovnom i akademskom svetu prepoznata kao vodeća obrazovna institucija u oblasti ekonomije i finansija.

Naša misija

Pružanje najkvalitetnijeg obrazovanja i podrške ličnom i profesionalnom razvoju, radi utemeljenja Fakulteta kao mesta razmene i realizacije kreativnih poslovnih ideja.

Naša vizija

Doprinos transformaciji pojedinca i društva putem kontinuiranog ulaganja u obrazovanje i podsticanjem istraživanja, kreativnosti, inovacija i preduzetništva.

Vrednosti koje zastupamo

  • Sloboda misli i izražavanja
  • Kritičko razmišljanje i lični razvoj
  • Poštovanje različitosti
  • Etička i društvena odgovornost
  • Kreativnost, inicijativa, preduzetnost

Osnove uspeha FEFA

Poruka osnivača FEFA

 

"Svedoci smo brojnih promena koje donosi IV industrijska revolucija, čiji se krajnji dometi ne mogu ni sagledati. Poslovni modeli se u potpunosti menjaju, mnoga zanimanja će nestajati, a javiće se potreba za ljudima sa drugačijim kompetencijama i radnim veštinama.

FEFA, kao lider u oblasti visokog obrazovanja, kroz svoje nastavne programe iz oblasti ekonomije, kreativne produkcije i digitalne transformacije prati trendove budućnosti.

Znanje u ličnom i profesionalnom razvoju dobilo je na značaju više nego ikada do sada.

 

Dođi na FEFA da zajedno gradimo budućnost, jer TI SI BUDUĆNOST!"

Naš web sajt koristi kolačiće radi boljih performansi i korisničkog iskustva. Da li se slažete da koristimo kolačiće?

Saznaj više

Kolačići na našem web sajtu

Šta je Kolačić?

Kolačić je mali deo podataka koji se šalju sa web sajta i čuvaju se u korisničkom web pretraživanju dok korisnik pregleda web sajt. Kada korisnik pregleda isti web sajt u budućnosti, web sajt može sačuvati podatke u kolačićima kako bi obavestio web sajt o prethodnoj aktivnosti korisnika.

Kako koristimo kolačiće?

Poseta ovoj stranici može da generiše sledeće vrste kolačića.

1. Strogo potrebni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za omogućavanje kretanja po web sajtu i korišćenje njegovih funkcija, kao što su pristup bezbednim delovima web sajta. Bez ovih kolačića,  usluge poput korpe za kupovinu ili e-naplate, ne mogu se pružiti.

2. Kolačići performansi

Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako posetioci koriste web sajt, na primer na koje stranice posetioci najčešće idu i šalju informaciju ukoliko dođe do neke greške. Ovi kolačići ne prikupljaju informacije koje identifikuju posetioca. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju stoga su anonimne. Koristi se samo za poboljšanje rada web sajta.

3. Kolačići funkcionalnosti

Ovi kolačići omogućavaju web sajtu da pamti vaše odluke (kao što su korisničko ime, jezik ili region u kome se nalazite) i pružaju poboljšane, lične karakteristike. Na primer, web sajt može da vam pruži lokalne vremenske izveštaje ili vesti o saobraćaju čuvanjem u kolačiću region u kome se trenutno nalazite. Ovi kolačići se takođe mogu koristiti za pamćenje promena koje ste izvršili u veličini teksta, fontovima i drugim delovima web sajta koje možete prilagoditi. Oni se takođe mogu koristiti za pružanje usluga koje ste tražili, kao što su gledanje videa ili komentar na blogu. Informacije koje ovi kolačići prikupljaju mogu se anonimiti i ne mogu pratiti vašu aktivnost pregledavanja na drugim web sajtovima.

4. Kolačići za ciljanje i oglašavanje

Ovi kolačići se koriste za isporučivanje reklama relevantnijih za vas i vaša interesovanja. Koriste se i za ograničavanje broja prikaza oglasa, kao i za merenje efikasnosti reklamne kampanje. Obično ih postavljaju reklamne mreže uz dozvolu operatera web sajta. Oni pamte da ste posetili web sajt i ove informacije dele sa drugim organizacijama, poput oglašivača. Često će ciljanje ili reklamni kolačići biti povezani sa funkcijama web sajta koje pruža druga organizacija.

Upravljanje kolačićima

Kolačićima se može upravljati putem postavki web pretraživača. Molimo vas da potražite pomoć pretraživača kako upravljati kolačićima.

Na ovom sajtu uvek možete uključiti / isključiti kolačiće na meniju „Upravljanje kolačićima“.

Upravljanje web sajtom

Ovim web sajtom upravlja: FEFA fakultet