Marketing tim

Svake godine se na FEFA fakultetu bira nova generacija motivisanih, kreativnih, preduzimljivih i talentovanih studenata koji dodatno žele da se edukuju u oblasti marketinga i istovremeno pruže doprinos u pozicioniranju fakulteta.

Kroz ovu interaktivnu sekciju i uz mentorsku podršku Natalije Živanović oni se na teorijski, a posebno na praktičan način, upoznaju sa različitim aspektima marketinških aktivnosti, ali i drugim srodnim oblastima koje takođe smatramo izuzetno bitnim - osim pravilnog tumačenja različitih prikrivenih, ali i prepoznavanja neprikrivenih promotivnih poruka, poseban akcenat stavljamo na razvoj komunikacionih sposobnosti i javnog nastupa.

Istovremeno, Marketing tim ima za cilj da obogati studentski život sudenata i, u skladu sa zajedničkim interesovanjima, organizuje ili podrži različite vrste edukativnih, zabavnih i društveno-odgovornih događaja kao što su gostujuća predavanja, humanitarni teniski turnir FEFA Open ili AfterClass druženja.

Skup svih navedenih aktivnosti u okviru marketing tima, inicijalno je osmišljen kako bi studenti kroz razmenu mišljenja i zajednički rad proveli kvalitetno zajedničko vreme mimo obavezne nastave, negovali svoja interesovanja, unapredili studentski život kolega, ali i stekli ozbiljniji uvid u nastajuće profesije iz oblasti marketinga koja se danas ubrajaju u najtraženije. Konačno, nakon završetka studija, studenti napuštaju fakultet sa dodatnim znanjima i veštinama koja će im nesumnjivo pomoći u poslovnom svetu.

Mentorka:

Natalija Živanović

nzivanovic@fefa.edu.rs

Usmena i pisana komunikacija

Javni nastup

Društvene mreže (postavka strategije, pozicioniranje, stvaranje sadržaja…)

Definisanje ciljne grupe

Osmišljavanje, sprovođenje i analiziranje marketinških kampanja

Newsletter kampanje

Content marketing

Organizovanje događaja (gostujuća predavanja, društveno odgovorni projekti, After-class…)

Brend kampanje

Postavka medijske strategije i komuniciranje sa medijima

Odnosi s javnošću

Praćenje marketinških trendova, statistike, istraživanja…