Alumnistkinje Jana Antić i Marijana Jovanović o svom prvom preduzetničkom poduhvatu – EasyPass

Alumnistkinje Jana Antić i Marijana Jovanović o svom prvom preduzetničkom poduhvatu – EasyPass

Tekst u nastavku posvećujemo našim dragim alumnistikinjama Jani Antić i Marijani Jovanović koje su u prethodnom periodu hrabro zakoračile u preduzetničke vode i osmislile platformu za deljenje znanja i povezivanje učenika i predavača – EasyPass. S obzirom na to da smo upoznati sa njihovim znanjem, profesionalnim iskustvom, kreativnošću i posvećenošću, ne sumnjamo u uspeh koji predstoji ovoj inovativnoj platformi.

 

Upoznajmo se!

Nas dve, Jana i Marijana, alumnistkinje ekonomije FEFA fakulteta i pre svega prijatelji. Na samom kraju studiranja, sa puno entuzijazma i praktičnog znanja koje nam je pružio fakultet, odlučile smo da se oprobamo u svetu preduzetništva i razmislimo o detaljnim koracima realizacije.

Sve je počelo od toga što smo, suočene s nedostatkom vremena, a u želji da savladamo mnoštvo novih znanja, još u toku studija postavile sebi pitanje kako ubrzati proces učenja, unaprediti i istovremeno ga pojednostaviti. Ali, nipošto na uštrb kvaliteta!

Uverile smo se još tada, kolike su prednosti digitalizacije i online-dostupnosti mnogih sadržaja. Takođe, bile smo svesne činjenice da su svi studenti, baš kao i đaci osnovnih i srednjih škola, u stalnoj potrazi za dobrim nastavnicima koji će im kroz individualnu nastavu i privatne časove pomoći u savladavanju gradiva.

Doći do dobrih profesora izvan institucija nije bilo lako. Raspitivanje, traženje broja telefona na Facebook grupama, oglasi na autobuskim stanicama ili u novinama, iziskivali su puno vremena. I tada nam je sinula ideja! Mnogobrojnim platformama za online-učenje treba dodati i onu putem koje će se jednostavno i brzo pronalaziti – profesori!

Takođe, trebalo je omogućiti profesorima, kao i ostalima koji poseduju određeno znanje vezano za neku oblast, da svoje usluge ponude javnosti, odnosno potencijalnim učenicima.

Tako se rodila ideja o neophodnom i jednostavnom povezivanju dve strane u nekoliko klikova. EasyPass ima savršeno jasnu misiju: omogućiti, posredstvom interneta, lakše i brže povezivanje profesora i pojedinaca kojima su potrebni privatni časovi iz različitih oblasti. Naš cilj je da edukaciju učinimo što lakšom i dostupnijom. Član našeg tima je i Mladen – student ETF-a, koji vodi računa o tehničkom kvalitetu EasyPass-a.

EasyPass će u narednom periodu ponuditi i online-prodavnicu polovnih knjiga i postaviti blog. Moći ćete da se oslobodite starih knjiga i pronađete one koje su Vam potrebne, dok će se blog baviti aktuelnim temama iz oblasti obrazovanja i podučavanja. Želimo da Vam otkrijemo nove alate i aplikacije za učenje. Radićemo i na stalnom poboljšavanju kvaliteta platforme: omogućavanju direktnog plaćanja profesoru na sajtu, proveri dostupnosti profesora na osnovu tabele slobodnih termina, virtuelne učionice.

EasyPass je platforma koja korisnicima pruža pogled u novi svet i otvara digitalna vrata znanja. Mi nismo samo prostor web-komunikacije, nego i stecište savremenih metoda učenja i usavršavanja.

Pred nama je težak period samoizolacije, tokom kojeg online-časovi postaju potreba ali i šansa. Trenutno je u toku registracija profesora na našem sajtu i za sada je potpuno besplatna. Iako smo relativno skoro počeli sa radom već sada se na sajtu mogu pronaći profesori iz najrazličitijih oblasti koje pokrivaju osnovno i srednjoškolsko obrazovanje, kao i fakultet. I zato:

Profesori, registrujte se i držite časove kada vam to odgovara! Dodatno ćete zaraditi. Učenici, utvrdite poznato i naučite nešto novo. Pripremite prijemni na vreme! Studenti, ako ste nameravali da „jednog dana” počnete sa učenjem – sada je vreme za to. Iskoristi EasyPass i zakaži čas začas!

Čuvajte se i pametno iskoristite ovo vreme učeći i usavršavajući se!

 

Nazad

Slične vesti

Naše studentkinje među prvih 5 u svetu na takmičenju iz kreativne ekonomije

Naše studentkinje među prvih 5 u svetu na takmičenju iz kreativne ekonomije

Studentkinje ekonomije i audio-vizuelne produkcije FEFA fakulteta Anica Kovačević, Marija ...
УНИВЕРЗИТЕТ МЕТРОПОЛИТАН – ФЕФА Објављује конкурс за стицање звања и заснивање радног односа

УНИВЕРЗИТЕТ МЕТРОПОЛИТАН – ФЕФА Објављује конкурс за стицање звања и заснивање радног односа

Услови за избор сарадника ФЕФА прописани су Законом о високом образовању, Правилником о ...
УНИВЕРЗИТЕТ МЕТРОПОЛИТАН – ФЕФА Објављује конкурс за стицање звања и заснивање радног односа

УНИВЕРЗИТЕТ МЕТРОПОЛИТАН – ФЕФА Објављује конкурс за стицање звања и заснивање радног односа

Услови за избор наставника ФЕФА прописани су Законом о високом образовању и Правилником о ...

Naš web sajt koristi kolačiće radi boljih performansi i korisničkog iskustva. Da li se slažete da koristimo kolačiće?

Saznaj više

Kolačići na našem web sajtu

Šta je Kolačić?

Kolačić je mali deo podataka koji se šalju sa web sajta i čuvaju se u korisničkom web pretraživanju dok korisnik pregleda web sajt. Kada korisnik pregleda isti web sajt u budućnosti, web sajt može sačuvati podatke u kolačićima kako bi obavestio web sajt o prethodnoj aktivnosti korisnika.

Kako koristimo kolačiće?

Poseta ovoj stranici može da generiše sledeće vrste kolačića.

1. Strogo potrebni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za omogućavanje kretanja po web sajtu i korišćenje njegovih funkcija, kao što su pristup bezbednim delovima web sajta. Bez ovih kolačića,  usluge poput korpe za kupovinu ili e-naplate, ne mogu se pružiti.

2. Kolačići performansi

Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako posetioci koriste web sajt, na primer na koje stranice posetioci najčešće idu i šalju informaciju ukoliko dođe do neke greške. Ovi kolačići ne prikupljaju informacije koje identifikuju posetioca. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju stoga su anonimne. Koristi se samo za poboljšanje rada web sajta.

3. Kolačići funkcionalnosti

Ovi kolačići omogućavaju web sajtu da pamti vaše odluke (kao što su korisničko ime, jezik ili region u kome se nalazite) i pružaju poboljšane, lične karakteristike. Na primer, web sajt može da vam pruži lokalne vremenske izveštaje ili vesti o saobraćaju čuvanjem u kolačiću region u kome se trenutno nalazite. Ovi kolačići se takođe mogu koristiti za pamćenje promena koje ste izvršili u veličini teksta, fontovima i drugim delovima web sajta koje možete prilagoditi. Oni se takođe mogu koristiti za pružanje usluga koje ste tražili, kao što su gledanje videa ili komentar na blogu. Informacije koje ovi kolačići prikupljaju mogu se anonimiti i ne mogu pratiti vašu aktivnost pregledavanja na drugim web sajtovima.

4. Kolačići za ciljanje i oglašavanje

Ovi kolačići se koriste za isporučivanje reklama relevantnijih za vas i vaša interesovanja. Koriste se i za ograničavanje broja prikaza oglasa, kao i za merenje efikasnosti reklamne kampanje. Obično ih postavljaju reklamne mreže uz dozvolu operatera web sajta. Oni pamte da ste posetili web sajt i ove informacije dele sa drugim organizacijama, poput oglašivača. Često će ciljanje ili reklamni kolačići biti povezani sa funkcijama web sajta koje pruža druga organizacija.

Upravljanje kolačićima

Kolačićima se može upravljati putem postavki web pretraživača. Molimo vas da potražite pomoć pretraživača kako upravljati kolačićima.

Na ovom sajtu uvek možete uključiti / isključiti kolačiće na meniju „Upravljanje kolačićima“.

Upravljanje web sajtom

Ovim web sajtom upravlja: FEFA fakultet