FK Crvena Zvezda i FEFA fakultet: Privredna mreža FEFA bogatija za novu saradnju

FK Crvena Zvezda i FEFA fakultet: Privredna mreža FEFA bogatija za novu saradnju

Aktuelna nedelja obeležena je posebnim povodom – sklapanjem saradnje FK Crvena Zvezda i FEFA fakulteta, u Media Centru stadiona "Rajko Mitić".

Tim povodom, predsednik FK Crvena Zvezda Svetozar Mijailović, predsednica ŽFK Crvena Zvezda Sandra Sremčević i dekan FEFA fakulteta Milan Nedeljković sklopili su sporazum 16. juna i time, između ostalog, skrenuli pažnju na važnost udruživanja i međusobnog podržavanja sporta i obrazovanja.

Iz ugla fakulteta, ovaj potez predstavlja logičan sled shodno zalaganju za sport i zdrav život, ne samo profesorskog kadra, već i studenata koji su nedavno samostalno organizovali humanitarni teniski turnir FEFA Open. Takođe, za nama je još jedan bitan događaj, Sport Management Forum, koji je osim pokretanja aktuelnih tema iz sveta sporta, imao za cilj da skrene pažnju na neophodnost ozbiljne podrške koju sportisti imaju od strane najvećih stručnjaka iz oblasti ekonomije, menadžmenta, finansija, prava, medija, psihologije, medicine, inženjerstva, IT sektora itd.

Istovremeno, CZV, kao najveći sportski brend na Balkanu, prepoznao je važnost podrške od strane obrazovnih institucija, ali i činjenicu da mladi sportisti ne smeju zapostavljati svoje obrazovanjeuprkos maksimalnoj posvećenosti sportu. Zbog toga je fakultet imao priliku da predstavi sve studije FEFA, na svim nivoima, te približi mogućnost započinjanja ili nastavka školovanja u okruženju koje prepoznaje važnost industrije sporta. Saglašavanjem i zajedničkom odlukom, FEFA stipendijom nagrađena je Sofija Sremčević, kao najtalentovanija srpska fudbalerka.

Ponosni smo na činjenicu da će naša privredna mreža koja već broji više od 150 domaćih i inostranih kompanija i institucija, biti bogatija za novu saradnju iz specifične i ovako važne industrije.

Takođe, u budućnosti nas očekuju brojne zajedničke inicijative, između ostalog, gostujuća predavanja u oblasti marketinga, finansija u sportu itd, a sve u cilju razvoja kako kluba, tako i fakulteta – naših studenata koji će imati priliku da obavljaju prakse i ozbiljno zađu u svet sporta.

FK Crvena Zvezda i FEFA fakultet: Privredna mreža FEFA bogatija za novu saradnju
FK Crvena Zvezda i FEFA fakultet: Privredna mreža FEFA bogatija za novu saradnju
FK Crvena Zvezda i FEFA fakultet: Privredna mreža FEFA bogatija za novu saradnju
Nazad

Slične vesti

Prijem nove generacije studenata: drage koleginice i kolege dobro došli!

Prijem nove generacije studenata: drage koleginice i kolege dobro došli!

FEFA fakultet, uz podršku Srpskog poslovnog kluba „Privrednik“, organizovao je svečani ...
MASTER OPEN DAY: Razgovarajmo 6. oktobra

MASTER OPEN DAY: Razgovarajmo 6. oktobra

Master open day je događaj koji ćemo organizovati 6. oktobra od 18 časova, u susret upisu ...
Specijalističke studije o Pravednoj tranziciji na Zapadnom Balkanu

Specijalističke studije o Pravednoj tranziciji na Zapadnom Balkanu

U organizaciji Mreže za demokratski dijalog i FEFA fakulteta, održane su specijalističke ...

Naš web sajt koristi kolačiće radi boljih performansi i korisničkog iskustva. Da li se slažete da koristimo kolačiće?

Saznaj više

Kolačići na našem web sajtu

Šta je Kolačić?

Kolačić je mali deo podataka koji se šalju sa web sajta i čuvaju se u korisničkom web pretraživanju dok korisnik pregleda web sajt. Kada korisnik pregleda isti web sajt u budućnosti, web sajt može sačuvati podatke u kolačićima kako bi obavestio web sajt o prethodnoj aktivnosti korisnika.

Kako koristimo kolačiće?

Poseta ovoj stranici može da generiše sledeće vrste kolačića.

1. Strogo potrebni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za omogućavanje kretanja po web sajtu i korišćenje njegovih funkcija, kao što su pristup bezbednim delovima web sajta. Bez ovih kolačića,  usluge poput korpe za kupovinu ili e-naplate, ne mogu se pružiti.

2. Kolačići performansi

Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako posetioci koriste web sajt, na primer na koje stranice posetioci najčešće idu i šalju informaciju ukoliko dođe do neke greške. Ovi kolačići ne prikupljaju informacije koje identifikuju posetioca. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju stoga su anonimne. Koristi se samo za poboljšanje rada web sajta.

3. Kolačići funkcionalnosti

Ovi kolačići omogućavaju web sajtu da pamti vaše odluke (kao što su korisničko ime, jezik ili region u kome se nalazite) i pružaju poboljšane, lične karakteristike. Na primer, web sajt može da vam pruži lokalne vremenske izveštaje ili vesti o saobraćaju čuvanjem u kolačiću region u kome se trenutno nalazite. Ovi kolačići se takođe mogu koristiti za pamćenje promena koje ste izvršili u veličini teksta, fontovima i drugim delovima web sajta koje možete prilagoditi. Oni se takođe mogu koristiti za pružanje usluga koje ste tražili, kao što su gledanje videa ili komentar na blogu. Informacije koje ovi kolačići prikupljaju mogu se anonimiti i ne mogu pratiti vašu aktivnost pregledavanja na drugim web sajtovima.

4. Kolačići za ciljanje i oglašavanje

Ovi kolačići se koriste za isporučivanje reklama relevantnijih za vas i vaša interesovanja. Koriste se i za ograničavanje broja prikaza oglasa, kao i za merenje efikasnosti reklamne kampanje. Obično ih postavljaju reklamne mreže uz dozvolu operatera web sajta. Oni pamte da ste posetili web sajt i ove informacije dele sa drugim organizacijama, poput oglašivača. Često će ciljanje ili reklamni kolačići biti povezani sa funkcijama web sajta koje pruža druga organizacija.

Upravljanje kolačićima

Kolačićima se može upravljati putem postavki web pretraživača. Molimo vas da potražite pomoć pretraživača kako upravljati kolačićima.

Na ovom sajtu uvek možete uključiti / isključiti kolačiće na meniju „Upravljanje kolačićima“.

Upravljanje web sajtom

Ovim web sajtom upravlja: FEFA fakultet