INTERNATIONAL FEMALE STUDENTS HACHATHON: prijave otvorene do 10. maja

INTERNATIONAL FEMALE STUDENTS HACHATHON: prijave otvorene do 10. maja

International Female Students Hackathon u organizaciji AFA i  Women4Cyber chapter-ima u Švajcarskoj i Srbiji poziva studentkinje sa tehničkih, tehnoloških i biznis fakulteta iz ove dve države da se prijave na Hakaton koji će se održati 12. i 13. maja u 3D virtuelnom okruženju.

Vaš zadatak biće kreiranje rešenja za izazov: Deep fake u oblasti sajber bezbednosti. Nije obavezno da kodirate, već da razvijete idejno rešenje na kojem ćete raditi sa mentorkama iz tehnoloških kompanija, dok će timovi biti mešoviti, sastavljeni od 5 studentkinja iz Švajcarske i Srbije. 

Ovaj događaj predstavlja idealnu priliku za povezivanje sa vršnjakinjama sličnih interesovanja sa univerziteta širom Evrope. Bićete podstaknute da sarađujete i učite jedne od drugih, ali i od mentora iz velikih tehnoloških kompanija iz Srbije i Evrope. Dodatno, imaćete priliku da prisustvujete predavanjima koje će držati predstavnici Women4Cyber Srbija kao i predstavnici velikih tehnoloških kompanija.

Za hakaton se možete prijaviti putem mejla: jovana.terzic@afa.co.rs, tako što ćete poslati video u kojem navodite svoje ime, sa kog fakulteta dolazite i zbog čega se prijavljujete na International Female Students Hackathon. Istovremeno, umesto video poruke, možete poslati i tekstualan odgovor sa navedenim informacijama. Molba je da u mejlu osim imena, prezimena i naziva fakulteta navedete i kontakt telefon.

Prijave su individualne, a o formiranim timovima bićete obavešteni dan pre početka hakatona.   

Više informacija možete pronaći i na sajtu: https://www.afa.co.rs/international-female-students-hacka

 

Nazad

Slične vesti

FEFA razgovor sa Žaklinom Nikolić Kušić

FEFA razgovor sa Žaklinom Nikolić Kušić

U petak, 21. maja, imali smo prilku da u terminu redovnih internih Webinara, razgovaramo ...
David Blaževski: Od ekonomije do spoja poljoprivrede i novih tehnologija

David Blaževski: Od ekonomije do spoja poljoprivrede i novih tehnologija

David Blaževski, naš alumnista – diplomirani ekonomista FEFA fakulteta, zajedno sa timom ...
Microsoft predavanje za studente ekonomije Metropolitan univerziteta i FEFA fakulteta

Microsoft predavanje za studente ekonomije Metropolitan univerziteta i FEFA fakulteta

U petak, 28. maja predstavnici Majkrosofta Srbija su studentima FEFA fakulteta i Fakulteta ...

Naš web sajt koristi kolačiće radi boljih performansi i korisničkog iskustva. Da li se slažete da koristimo kolačiće?

Saznaj više

Kolačići na našem web sajtu

Šta je Kolačić?

Kolačić je mali deo podataka koji se šalju sa web sajta i čuvaju se u korisničkom web pretraživanju dok korisnik pregleda web sajt. Kada korisnik pregleda isti web sajt u budućnosti, web sajt može sačuvati podatke u kolačićima kako bi obavestio web sajt o prethodnoj aktivnosti korisnika.

Kako koristimo kolačiće?

Poseta ovoj stranici može da generiše sledeće vrste kolačića.

1. Strogo potrebni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za omogućavanje kretanja po web sajtu i korišćenje njegovih funkcija, kao što su pristup bezbednim delovima web sajta. Bez ovih kolačića,  usluge poput korpe za kupovinu ili e-naplate, ne mogu se pružiti.

2. Kolačići performansi

Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako posetioci koriste web sajt, na primer na koje stranice posetioci najčešće idu i šalju informaciju ukoliko dođe do neke greške. Ovi kolačići ne prikupljaju informacije koje identifikuju posetioca. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju stoga su anonimne. Koristi se samo za poboljšanje rada web sajta.

3. Kolačići funkcionalnosti

Ovi kolačići omogućavaju web sajtu da pamti vaše odluke (kao što su korisničko ime, jezik ili region u kome se nalazite) i pružaju poboljšane, lične karakteristike. Na primer, web sajt može da vam pruži lokalne vremenske izveštaje ili vesti o saobraćaju čuvanjem u kolačiću region u kome se trenutno nalazite. Ovi kolačići se takođe mogu koristiti za pamćenje promena koje ste izvršili u veličini teksta, fontovima i drugim delovima web sajta koje možete prilagoditi. Oni se takođe mogu koristiti za pružanje usluga koje ste tražili, kao što su gledanje videa ili komentar na blogu. Informacije koje ovi kolačići prikupljaju mogu se anonimiti i ne mogu pratiti vašu aktivnost pregledavanja na drugim web sajtovima.

4. Kolačići za ciljanje i oglašavanje

Ovi kolačići se koriste za isporučivanje reklama relevantnijih za vas i vaša interesovanja. Koriste se i za ograničavanje broja prikaza oglasa, kao i za merenje efikasnosti reklamne kampanje. Obično ih postavljaju reklamne mreže uz dozvolu operatera web sajta. Oni pamte da ste posetili web sajt i ove informacije dele sa drugim organizacijama, poput oglašivača. Često će ciljanje ili reklamni kolačići biti povezani sa funkcijama web sajta koje pruža druga organizacija.

Upravljanje kolačićima

Kolačićima se može upravljati putem postavki web pretraživača. Molimo vas da potražite pomoć pretraživača kako upravljati kolačićima.

Na ovom sajtu uvek možete uključiti / isključiti kolačiće na meniju „Upravljanje kolačićima“.

Upravljanje web sajtom

Ovim web sajtom upravlja: FEFA fakultet