Od 100 timova studenti FEFA izborili mesto među prvih 10: Takmičenje Creative Shock

Od 100 timova studenti FEFA izborili mesto među prvih 10: Takmičenje Creative Shock

FEFA istraživački tim, Natalija Lazevski, Milica Simić i Petar Stamenković pod mentorstvom doc. dr Aleksandra Vučkovića, među 10 najtalentovanijih timova na svetu!

Tim sačinjen od 3 talentovana studenta Natalije Lazevski, Milice Simić i Petra Stamenkovića, plasirao se među najboljih 10 timova na svetu na prestižnom takmičenju Creative Shock – najvećem takmičenju svetskog ranga koje okuplja timove u rešavanju studija slučaja pod temon društvenog preduzetništva.

U globalnim kvalifikacijama učestvovalo je preko 100 timova iz celog sveta, a samo 10 plasiralo se u finale koje će se održati krajem meseca u Vilnjusu.

Ujedno, ovo će biti drugi put da je FEFA tim izborio plasman među 10 najboljih u svetu u prethodne tri godine.

“Bilo nam je zanimljivo da primenjujemo znanja iz različitih oblasti sa fakulteta na praktične probleme. Problemi su bili izazovni, a profesor Aleksandar Vučković nam je bio velika podrška. Ponosni smo na dosadašnji uspeh i radujemo se razmeni iskustva sa ostalim kolegama iz inostranstva u finalu u Vilniusu. Cilj je da damo svoj maksimum i izvučemo najbolje iz ovog iskustva”, rekli su iz tima.

Upravo su kombinacijom znanja sa analitičnošću, kreativnosti, inovativnosti pokazali adute u rešavanju stvarnih izazova, ali i spremnost za novi biznis ekosistem – biznis 5.0.

Zbog toga navijamo i jedva čekamo kraj meseca. Ponosni smo na vas!

Nazad

Slične vesti

Pobednički projekat FEFA studenata doneo inspirativnu priču o inkluziji i aktivizmu

Pobednički projekat FEFA studenata doneo inspirativnu priču o inkluziji i aktivizmu

„Imaš li sluha“ naziv je projekta FEFA studenata koji je prikazan na završnom događaju ...