Takmičarski tim FEFA fakulteta predstavljaće Srbiju u finalu jugoistočne Evrope takmičenja CEO Challenge

Takmičarski tim FEFA fakulteta predstavljaće Srbiju u finalu jugoistočne Evrope takmičenja CEO Challenge

Tim studenata FEFA fakulteta u sastavu Milica Andrić, Alek Kulundžić i Iva Marjanović, pod mentorstvom Doc. dr Aleksandra Vučkovića, kao najbolji u Srbiji, izborio je plasman u finale jugoistočne Evrope prestižnog takmičenja CEO Challenge. Ovo globalno studentsko takmičenje svake godine organizuje kompanija Procter & Gamble uz učešće nekoliko hiljada studenata iz celog sveta. U kvalifikacionoj (nacionalnoj) rundi, timovi su imali zadatak da za sat i 15 minuta reše onlajn studiju slučaja koja se ticala održivog poslovanja brenda Oral B. Naš tim je predstavio originalna rešenja koja se tiču, kako unapređenja poslovanja kompanije Procter & Gamble, tako i doprinosa ciljevima održivog razvoja Ujedinjenih nacija. Milica, Alek i Iva, kao pobednici na nivou Srbije, takmičiće se sredinom februara sa nacionalnim pobednicima iz još 9 zemalja regiona.  

Ovo je treći put za poslednje četiri godine da studenti FEFA uspevaju da u okviru takmičenja CEO Challenge, izbore plasman u finale jugoistočne Evrope. Na ovaj način se nastavlja uspešna tradicija učešća naših studenata u međunarodnim finalima, koji konstantno dokazuju da su među najboljima u jugoistočnoj Evropi kada se radi o savremenom marketingu i menadžmentu. U finalu, koje ih očekuje, Milica, Alek i Iva će nastojati da na što bolji način predstave fakultet i Srbiju, i izbore plasman u evropsko finale. 

Nazad

Slične vesti

FEFA razgovor sa Žaklinom Nikolić Kušić

FEFA razgovor sa Žaklinom Nikolić Kušić

U petak, 21. maja, imali smo prilku da u terminu redovnih internih Webinara, razgovaramo ...
David Blaževski: Od ekonomije do spoja poljoprivrede i novih tehnologija

David Blaževski: Od ekonomije do spoja poljoprivrede i novih tehnologija

David Blaževski, naš alumnista – diplomirani ekonomista FEFA fakulteta, zajedno sa timom ...
Microsoft predavanje za studente ekonomije Metropolitan univerziteta i FEFA fakulteta

Microsoft predavanje za studente ekonomije Metropolitan univerziteta i FEFA fakulteta

U petak, 28. maja predstavnici Majkrosofta Srbija su studentima FEFA fakulteta i Fakulteta ...

Naš web sajt koristi kolačiće radi boljih performansi i korisničkog iskustva. Da li se slažete da koristimo kolačiće?

Saznaj više

Kolačići na našem web sajtu

Šta je Kolačić?

Kolačić je mali deo podataka koji se šalju sa web sajta i čuvaju se u korisničkom web pretraživanju dok korisnik pregleda web sajt. Kada korisnik pregleda isti web sajt u budućnosti, web sajt može sačuvati podatke u kolačićima kako bi obavestio web sajt o prethodnoj aktivnosti korisnika.

Kako koristimo kolačiće?

Poseta ovoj stranici može da generiše sledeće vrste kolačića.

1. Strogo potrebni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za omogućavanje kretanja po web sajtu i korišćenje njegovih funkcija, kao što su pristup bezbednim delovima web sajta. Bez ovih kolačića,  usluge poput korpe za kupovinu ili e-naplate, ne mogu se pružiti.

2. Kolačići performansi

Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako posetioci koriste web sajt, na primer na koje stranice posetioci najčešće idu i šalju informaciju ukoliko dođe do neke greške. Ovi kolačići ne prikupljaju informacije koje identifikuju posetioca. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju stoga su anonimne. Koristi se samo za poboljšanje rada web sajta.

3. Kolačići funkcionalnosti

Ovi kolačići omogućavaju web sajtu da pamti vaše odluke (kao što su korisničko ime, jezik ili region u kome se nalazite) i pružaju poboljšane, lične karakteristike. Na primer, web sajt može da vam pruži lokalne vremenske izveštaje ili vesti o saobraćaju čuvanjem u kolačiću region u kome se trenutno nalazite. Ovi kolačići se takođe mogu koristiti za pamćenje promena koje ste izvršili u veličini teksta, fontovima i drugim delovima web sajta koje možete prilagoditi. Oni se takođe mogu koristiti za pružanje usluga koje ste tražili, kao što su gledanje videa ili komentar na blogu. Informacije koje ovi kolačići prikupljaju mogu se anonimiti i ne mogu pratiti vašu aktivnost pregledavanja na drugim web sajtovima.

4. Kolačići za ciljanje i oglašavanje

Ovi kolačići se koriste za isporučivanje reklama relevantnijih za vas i vaša interesovanja. Koriste se i za ograničavanje broja prikaza oglasa, kao i za merenje efikasnosti reklamne kampanje. Obično ih postavljaju reklamne mreže uz dozvolu operatera web sajta. Oni pamte da ste posetili web sajt i ove informacije dele sa drugim organizacijama, poput oglašivača. Često će ciljanje ili reklamni kolačići biti povezani sa funkcijama web sajta koje pruža druga organizacija.

Upravljanje kolačićima

Kolačićima se može upravljati putem postavki web pretraživača. Molimo vas da potražite pomoć pretraživača kako upravljati kolačićima.

Na ovom sajtu uvek možete uključiti / isključiti kolačiće na meniju „Upravljanje kolačićima“.

Upravljanje web sajtom

Ovim web sajtom upravlja: FEFA fakultet