Odlaže se tribina o rezilijentnosti i stres menadžmentu

Odlaže se tribina o rezilijentnosti i stres menadžmentu

Usled nepredviđenih okolnosti, tribina je odložena.

Šta je rezilijentnost?

Rezilijentnost je ključna veština za suočavanje sa izazovima i stresom u svim sferama života. Ona nas uči kako da se prilagodimo, oporavimo i rastemo nakon teških iskustava. Naša tribina će istražiti značaj ove veštine, kako je razviti, i kako je primeniti u različitim aspektima života.

Naš predavač

Vladimir Borovnica

Specijalista medicinske psihologije i nosilac evropskog sertifikata za psihoterapiju, Vladimir Borovnica od 2005. godine radi u Bolnici za psihijatriju, KBC „Dr Dragiša Mišović – Dedinje“, gde se bavi psihodijagnostikom, grupnom i porodičnom psihoterapijom.

Osim toga, više od 10 godina bavi se primenom iskustava iz kliničkog okruženja u poslovnom kontekstu kao trener i konsultant. Posvećen je radu sa ljudima i unapređenju njihovih potencijala i veština, nezavisno od konteksta. Neke od tema kojima se bavi: upravljanje stresom, samopouzdanje i samo-motivacija, rešavanje konflikata, komunikacija, emocionalna inteligencija i liderstvo.

Njegove treninge pohađali su zaposleni u kompanijama kao što su: Raiffeisen Bank, NIS, Telenor, Strauss Adriatic, Atlantic Grupa, Boehringer Ingelheim, Nestle, MPC, JTI, Delhaize, Aptiv, Endava, Alpha Bank, Nelt, Sitel, Bambi, Goodwill pharma, Dr. Oetker, Calrlsberg, PSI-CRO, CRH, Titan Cementara, Direct Media, Bayer, i mnoge druge.

Tema tribine

Koliko često se susrećete sa stresom, da li umete da ga prepoznate i kakve posledice donosi - važan je korak u osvešćivanju, zatim u suočavanju i na kraju usvajanju rezilijentnog pristupa. Sve veći pritisci - u medijima, užem ili širem okruženju i zbog informacija uglavnom negativne konotacije, čine da odgovor na stres i nošenje sa izazovima postane jedna od najtraženijih sposobnosti. Zato će naša tribina biti zasnovana na temama kao što su:

stres: uzroci, posledice, značenje - možemo li ga kontrolisati

osnovni oblici stres menadžmenta

korisne tehnike upravljanja stresom na ličnom planu

Intervju sa dr Borovnicom, možete pogledati na linku ispod.

 

Nazad

Slične vesti

Pobednički projekat FEFA studenata doneo inspirativnu priču o inkluziji i aktivizmu

Pobednički projekat FEFA studenata doneo inspirativnu priču o inkluziji i aktivizmu

„Imaš li sluha“ naziv je projekta FEFA studenata koji je prikazan na završnom događaju ...