FEFA fakultet lansi­ra podcast

FEFA fakultet lansi­ra podcast "Odraz"

Od danas ćemo na Jutjub kanalu FEFA fakulteta moći da ispratimo kvalitetan sadržaj u obliku forme podcasta koji pokreću naši studenti.

Glavna inicijatorka ove ideje, Mina Milošević, studentkinja je prve generacije usmerenja Psihologija i biznis.

"Motivacija za pokretanje podcasta 'Odraz' rodila se još dok sam bila brucoš. Želela sam da mi, kao prva generacija studenata ovog usmerenja, ostavimo trajan utisak na fakultetu kroz projekat koji će promovisati interdisciplinarnost psihologije i biznisa."

Koncept podcasta "Odraz" zasniva se na testiranju ličnosti gostiju pre snimanja, a rezultati testa služe kao polazna tačka za razgovore o uticaju osobina ličnosti na karijerni i životni put.

Njihova ideja bila je i da spojem discipline psihologije i biznisa pruže koristan sadržaj mladima koji se suočavaju sa početkom svoje karijere.

Pogledajte podcast na našem YouTube kanalu
Pogledajte podcast na našem YouTube kanalu

"Kroz iskustva uspešnih gostiju, želimo da odgovorimo na pitanja o strahovima, izazovima i veštinama koje su ključne za uspeh u svetu rada", pojašnjava Mina.

Naziv "Odraz" simbolizuje introspekciju i sagledavanje sopstvenih karakteristika, što je u skladu sa ciljem podcasta da osvetli različite aspekte ličnosti i njihov uticaj na život i karijeru.

Podcast "Odraz" obećava da će pružiti korisne uvide i inspiraciju mladima na početku njihovog profesionalnog putovanja, a sve zahvaljujući inicijativi studenata koji su prepoznali potrebu za ovakvim sadržajem.

 

Nazad

Slične vesti

Pobednički projekat FEFA studenata doneo inspirativnu priču o inkluziji i aktivizmu

Pobednički projekat FEFA studenata doneo inspirativnu priču o inkluziji i aktivizmu

„Imaš li sluha“ naziv je projekta FEFA studenata koji je prikazan na završnom događaju ...