FEFA OPEN: prijavite se za humanitarni turnir do 17. maja

FEFA OPEN: prijavite se za humanitarni turnir do 17. maja

Naši studenti priveli su kraju najposebniji događaj u godini i zato označite svoje kalendare jer ćemo 25. i 26. maja navijati, družiti se i igrati tenis na BASELINE teniskim terenima.

U saradnji sa UNICEF-om, sva sredstva prikupljena od naše podrške, sponzora i kotizacija, biće usmerena ka inkluzivnom obrazovanju putem programa ,,Učimo svi zajedno“.

Bez obzira na to da li ste teniski profesionalac ili rekreativac, pojedinac ili deo grupe, ili čak želite da predstavljate organizaciju u kojoi radite, prijave su otvorene za sve!

Da podsetimo, inicijativa pokretanja ovog humanitarnog tirnira potekla je od FEFA studenata 2008. godine. Naša zajednica od tada vredno i posvećeno pruža podršku različitim društvenim inicijativama u saradnji i uz podršku UNICEF-a.

Verujemo da će i ovogodišnji angažman studenata ponovo nadmašiti očekivanja i još jednom pokazati zašto smo ponosni na njih.

Slogan dogadjaja ostaje isti - serviraj za radost i zato vas pozivamo da nam se pridružite.

Za turnir se možete prijaviti putem linka ispod:

Želite da podržite FEFA Open?

Ukoliko želite da podržite turnir i kao sponzori, prezentacija sa paketima sponzorstava nalazi se ispod, a za dodatne informacije možete se javiti putem mejla parlament@fefa.edu.rs.

Nazad

Slične vesti

Pobednički projekat FEFA studenata doneo inspirativnu priču o inkluziji i aktivizmu

Pobednički projekat FEFA studenata doneo inspirativnu priču o inkluziji i aktivizmu

„Imaš li sluha“ naziv je projekta FEFA studenata koji je prikazan na završnom događaju ...