Studenti FEFA izborili plasman u regionalno finale takmičenja L’Oreal Brandstorm

Studenti FEFA izborili plasman u regionalno finale takmičenja L’Oreal Brandstorm

Studenti prve godine FEFA fakulteta, Drina Srdić, Aleksa Simović i Marija Zorić, pod mentorstvom Doc. dr Aleksandra Vučkovića, izborili su plasman među 10 najboljih timova Srbije i Hrvatske na takmičenju L’Oreal Brandstorm.

Prestižno međunarodno takmičenje koje svake godine organizuje kompanija L’Oreal, i ove godine je imalo kao temu osmišljavanje inovacija iz domena lepote i nege.

Preko 60 timova iz pomenutih zemalja dostavilo je svoja rešenja, a žiri je odabrao deset finalista ocenjujući inovativnu, tehnološku, ekološku i društvenu komponentu predloženih ideja.

Naši vredni i talentovani studenti će 22. aprila imati priliku da u finalu u Zagrebu uživo predstave svoje rešenje pred eminentnim stručnjacima iz kompanije L’Oreal. Zahvaljujući redovnom radu na studijama slučaja sa doc. dr Aleksandrom Vućkovićem i usvojenim praktičnim znanjem iz oblasti inovacija, digitalnih tehnologija, ali i preduzetništva, biznisa i ekonomije, pokazali su svoja znanja i talente.

Podsećanja radi, studentima FEFA fakulteta ovo je već treći put da učestvuju u regionalnom finalu takmičenja L’Oreal Brandstorm, nakon što su to prethodno učinili 2017. i 2022. godine.

Draga Drina i Marija, dragi Aleksa, FEFA fakultet vam želim mnogo sreće i vrednih uspomena u predstojećem finalu!

Nazad

Slične vesti

Pobednički projekat FEFA studenata doneo inspirativnu priču o inkluziji i aktivizmu

Pobednički projekat FEFA studenata doneo inspirativnu priču o inkluziji i aktivizmu

„Imaš li sluha“ naziv je projekta FEFA studenata koji je prikazan na završnom događaju ...