AFA: Prijavi se za Girls Hack 2021 i osvoji strava nagradu!

AFA: Prijavi se za Girls Hack 2021 i osvoji strava nagradu!

AFA poziva studentkinje da učestvuju na takmičenju GirlsHack 2021 - Women's Leadership Summit.


Pozivamo studentkinje da se priključe ovogodišnjem dvodnevnom virtuelnom Hakatonu koji se održava 20. i 21. oktobra, i gde će imati priliku da se povežu sa studentkinjama sa različitih fakulteta i da podele svoja interesovanja i znanja zajedno razvijajući zadato idejno rešenje.

Cilj je da kroz međusobnu saradnju i druženje učite jedne od drugih, ali i od mentorki iz velikih tech kompanija koje će sa vama iz prve ruke podeliti svoja karijerna iskustva koja vama mogu biti dragocena.

Za hakaton se možete prijaviti putem mejla: ema.lukic@afa.co.rs, tako što ćete nam poslati kratak video gde ćete naglasiti kako se zovete, sa kog fakulteta dolazite i u kom ćete odgovoriti na pitanja “Zašto baš mene treba da izaberete za Girls Hack takmičenje?” i “Volela bih da radim u (kojoj?) oblasti I da budem posvećena rešavanju (kog?) konkretnog izazova?”

Umesto video poruke, možete nam poslati i tekstualni odgovor na navedena pitanja.


Pobednički tim očekuju vredne nagrade!

Cilj Hakatona jeste da studentkinje dobiju regionalni vizibilitet i prepoznatljivost kako bi inspirisale što veći broj devojaka da se zainteresuje za STEAM oblasti (nauka, tehnologija, inženjerstvo, umetnost i matematika) kako bi bile podjednako zastupljene u tehnološkim poslovima budućnosti i učestvovale u kreiranju nove, digitalne civilizacije.

Više informacija o AFA i hakatonu možeš pronaći putem sledećih linkova:

AFA - Asocijacija za afirmaciju žena 

GirlsHack 2021 — Women's Leadership Summit 

Nazad

Slične vesti

JTI: FP&A Intern

JTI: FP&A Intern

Kompanija Japan Tobacco International raspisala je konkurs za praksu u oblasti finansija i ...
Sellers Alley: tromesečna plaćena praksa

Sellers Alley: tromesečna plaćena praksa

Kompanija Sellers Alley oglašava još jednu praktikantsku poziciju!  Ovog puta u ...
Sa KPMG na ti

Sa KPMG na ti

KPMG poziva sve diplomirane studente i studente na završnoj godini studija na webinar "Sa ...

Naš web sajt koristi kolačiće radi boljih performansi i korisničkog iskustva. Da li se slažete da koristimo kolačiće?

Saznaj više

Kolačići na našem web sajtu

Šta je Kolačić?

Kolačić je mali deo podataka koji se šalju sa web sajta i čuvaju se u korisničkom web pretraživanju dok korisnik pregleda web sajt. Kada korisnik pregleda isti web sajt u budućnosti, web sajt može sačuvati podatke u kolačićima kako bi obavestio web sajt o prethodnoj aktivnosti korisnika.

Kako koristimo kolačiće?

Poseta ovoj stranici može da generiše sledeće vrste kolačića.

1. Strogo potrebni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za omogućavanje kretanja po web sajtu i korišćenje njegovih funkcija, kao što su pristup bezbednim delovima web sajta. Bez ovih kolačića,  usluge poput korpe za kupovinu ili e-naplate, ne mogu se pružiti.

2. Kolačići performansi

Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako posetioci koriste web sajt, na primer na koje stranice posetioci najčešće idu i šalju informaciju ukoliko dođe do neke greške. Ovi kolačići ne prikupljaju informacije koje identifikuju posetioca. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju stoga su anonimne. Koristi se samo za poboljšanje rada web sajta.

3. Kolačići funkcionalnosti

Ovi kolačići omogućavaju web sajtu da pamti vaše odluke (kao što su korisničko ime, jezik ili region u kome se nalazite) i pružaju poboljšane, lične karakteristike. Na primer, web sajt može da vam pruži lokalne vremenske izveštaje ili vesti o saobraćaju čuvanjem u kolačiću region u kome se trenutno nalazite. Ovi kolačići se takođe mogu koristiti za pamćenje promena koje ste izvršili u veličini teksta, fontovima i drugim delovima web sajta koje možete prilagoditi. Oni se takođe mogu koristiti za pružanje usluga koje ste tražili, kao što su gledanje videa ili komentar na blogu. Informacije koje ovi kolačići prikupljaju mogu se anonimiti i ne mogu pratiti vašu aktivnost pregledavanja na drugim web sajtovima.

4. Kolačići za ciljanje i oglašavanje

Ovi kolačići se koriste za isporučivanje reklama relevantnijih za vas i vaša interesovanja. Koriste se i za ograničavanje broja prikaza oglasa, kao i za merenje efikasnosti reklamne kampanje. Obično ih postavljaju reklamne mreže uz dozvolu operatera web sajta. Oni pamte da ste posetili web sajt i ove informacije dele sa drugim organizacijama, poput oglašivača. Često će ciljanje ili reklamni kolačići biti povezani sa funkcijama web sajta koje pruža druga organizacija.

Upravljanje kolačićima

Kolačićima se može upravljati putem postavki web pretraživača. Molimo vas da potražite pomoć pretraživača kako upravljati kolačićima.

Na ovom sajtu uvek možete uključiti / isključiti kolačiće na meniju „Upravljanje kolačićima“.

Upravljanje web sajtom

Ovim web sajtom upravlja: FEFA fakultet