Prijemni ispit za novu klasu MASTER KREATIVNE PRODUKCIJE

Prijemni ispit za novu klasu MASTER KREATIVNE PRODUKCIJE

Koncipiran tako da omogući razvoj specifičnih kreativnih veština u proizvodnji projekata u oblasti audio-vizuelne produkcije, industrije zabave, uz razvoj kritičkog i samokritičkog razmišljanja, ovaj akreditovani master program namenjen je svima koji imaju sklonosti ka novim tehnologijama i umetnosti, odnosno filmu, televiziji, novim medijima i organizaciji.

Jedini uslov upisa jeste ispunjenih 240 ESPB na osnovnim studijama, bez obzira na to u kojoj oblasti ste se prethodno školovali jer je znanje o kreiranju sadržaja, u doba multimedijalnosti, potrebno svima.

Prvi upisni termin zakazan je 18. januara i već sada se možete prijaviti. Prijemni ispit predstavlja intervju-razgovor sa našim profesorima tokom kojeg će se ocenjivati vaša pripremljenost, spremnost i uopšte sklonosti ka oblasti kreativnih industrija.

Pre samog upisa, možete zakazati konsultacije i informisati se o svim pojedinostima, benefitima i prednostima koje pružaju ove jedinstvene studije, osmišljene tako da svaki student dobije potrebno novo znanje, usklađeno sa već stečenim.

Nazad

Slične vesti

Pobednički projekat FEFA studenata doneo inspirativnu priču o inkluziji i aktivizmu

Pobednički projekat FEFA studenata doneo inspirativnu priču o inkluziji i aktivizmu

„Imaš li sluha“ naziv je projekta FEFA studenata koji je prikazan na završnom događaju ...