Studenti FEFA fakulteta ponovo među najboljima u jugoistočnoj Evropi

Studenti FEFA fakulteta ponovo među najboljima u jugoistočnoj Evropi

Studentski tim FEFA fakulteta, Natalija Nedić, Sofija Glavatović i Teodora Palinić, pod mentorstvom doc. dr Aleksandra Vučkovića, kao najbolji u Srbiji, plasirao se u finale jugoistočne Evrope, takmičenja CEO Challenge. 

Reč je o jednom od najprestižnijih međunarodnih takmičenja u rešavanju studija slučaja koji organizuje kompanija Procter & Gamble. Regionalno finale okuplja po jedan tim iz 10 zemalja jugoistočne Evrope, koji je prethodno uspeo da osvoji prvo mesto u nacionalnim kvalifikacijama. Najbolji timovi regiona, nadmetaće se početkom marta za pobedu i plasman u evropsko finale. 

Tema ovogodišnjeg takmičenja je osmišljavanje inovativnog rešenja za promociju brenda Head & Shoulders putem video-igara. Takmičenje od učesnika zahteva sposobnost detaljne i precizne analize savremenih tehnoloških i marketinških trendova, dubinsko razumevanje potreba korisnika video igara i kreativnost u definisanju digitalnih rešenja. 

Kroz ovo takmičenje, studenti imaju priliku da se predstave i pokažu svoje znanje jednoj od najvećih svestskih kompanija, ali i da usavrše svoje veštine u domenu razvoja poslovnih inovacija.  

Uzimajući u obzir ovaj rezultat, FEFA studenti već četvrti put u poslednjih pet godina, a drugi put uzastopno, uspevaju da izbore plasman u regionalnom finalu takmičenja CEO Challenge. 

Ponosni smo što naši studenti neprekidno učestvuju, a najpre razumeju, promene u poslovnom svetu i stečeno znanje lako prilagođavaju novonoastajućim okolnostima i izazovima. Njihovi takmičarski rezultati, izmedju ostalog, govore u prilog tome.

Nazad

Slične vesti

5 besplatnih kurseva za rad na razvoju digitalnih proizvoda i inovativnih kompanija

5 besplatnih kurseva za rad na razvoju digitalnih proizvoda i inovativnih kompanija

Inicijativa „Digitalna Srbija" i FEFA fakultet pozivaju mlade koji se nalaze na početku ...
Održana radionica AIK Banke – „ CRM – Savremena filozofija poslovnog uspeha“

Održana radionica AIK Banke – „ CRM – Savremena filozofija poslovnog uspeha“

Održana je još jedna interaktivna radionica za studente FEFA fakulteta u organizaciji ...
DAN FEFA FAKULTETA: Novi biznis modeli na novim tržištima

DAN FEFA FAKULTETA: Novi biznis modeli na novim tržištima

U petak 20. maja od 14:15 h obeležićemo 19 godina od osnivanja fakulteta nizom online ...

Naš web sajt koristi kolačiće radi boljih performansi i korisničkog iskustva. Da li se slažete da koristimo kolačiće?

Saznaj više

Kolačići na našem web sajtu

Šta je Kolačić?

Kolačić je mali deo podataka koji se šalju sa web sajta i čuvaju se u korisničkom web pretraživanju dok korisnik pregleda web sajt. Kada korisnik pregleda isti web sajt u budućnosti, web sajt može sačuvati podatke u kolačićima kako bi obavestio web sajt o prethodnoj aktivnosti korisnika.

Kako koristimo kolačiće?

Poseta ovoj stranici može da generiše sledeće vrste kolačića.

1. Strogo potrebni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za omogućavanje kretanja po web sajtu i korišćenje njegovih funkcija, kao što su pristup bezbednim delovima web sajta. Bez ovih kolačića,  usluge poput korpe za kupovinu ili e-naplate, ne mogu se pružiti.

2. Kolačići performansi

Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako posetioci koriste web sajt, na primer na koje stranice posetioci najčešće idu i šalju informaciju ukoliko dođe do neke greške. Ovi kolačići ne prikupljaju informacije koje identifikuju posetioca. Sve informacije koje ovi kolačići prikupljaju stoga su anonimne. Koristi se samo za poboljšanje rada web sajta.

3. Kolačići funkcionalnosti

Ovi kolačići omogućavaju web sajtu da pamti vaše odluke (kao što su korisničko ime, jezik ili region u kome se nalazite) i pružaju poboljšane, lične karakteristike. Na primer, web sajt može da vam pruži lokalne vremenske izveštaje ili vesti o saobraćaju čuvanjem u kolačiću region u kome se trenutno nalazite. Ovi kolačići se takođe mogu koristiti za pamćenje promena koje ste izvršili u veličini teksta, fontovima i drugim delovima web sajta koje možete prilagoditi. Oni se takođe mogu koristiti za pružanje usluga koje ste tražili, kao što su gledanje videa ili komentar na blogu. Informacije koje ovi kolačići prikupljaju mogu se anonimiti i ne mogu pratiti vašu aktivnost pregledavanja na drugim web sajtovima.

4. Kolačići za ciljanje i oglašavanje

Ovi kolačići se koriste za isporučivanje reklama relevantnijih za vas i vaša interesovanja. Koriste se i za ograničavanje broja prikaza oglasa, kao i za merenje efikasnosti reklamne kampanje. Obično ih postavljaju reklamne mreže uz dozvolu operatera web sajta. Oni pamte da ste posetili web sajt i ove informacije dele sa drugim organizacijama, poput oglašivača. Često će ciljanje ili reklamni kolačići biti povezani sa funkcijama web sajta koje pruža druga organizacija.

Upravljanje kolačićima

Kolačićima se može upravljati putem postavki web pretraživača. Molimo vas da potražite pomoć pretraživača kako upravljati kolačićima.

Na ovom sajtu uvek možete uključiti / isključiti kolačiće na meniju „Upravljanje kolačićima“.

Upravljanje web sajtom

Ovim web sajtom upravlja: FEFA fakultet