APEX: Novi ciklus praksi

APEX: Novi ciklus praksi

Kompanija APEX (bivši Sanne Group) otvorila je novi ciklus praksi. Sve o praksama saznajte u nastavku.

O kompaniji

APEX ima jedinstvenu poslovnu strategiju koja omogućava globalno prisustvo, lokalnu podršku i pružanje raznovrsnih usluga širom različitih jurisdikcija. Fokusirani na klijente, njihov posvećen tim ostvario je impresivan rast i transformaciju, s predstavništvom u preko 112 kancelarija širom sveta i više od 12.000 zaposlenih.

Njihov integrisani pristup omogućava pružanje širokog spektra usluga kroz kompletni lanac vrednosti, usmerenih ka upravljačima imovine, kapitalnim tržištima, korporacijama i porodičnim kancelarijama, uključujući prikupljanje kapitala, savetodavne usluge, upravljanje fondovima, digitalno bankarstvo, depozitarne usluge, korporativne usluge i inovativna rešenja za ESG ocene i savete.

O konkursu

  • Kao i do sada, praktikante zapošljavaju na 6 meseci, i praksa je plaćena. Ukoliko sve bude kako treba, i student se dobro pokaže u firmi, velika je mogućnost da će nakon obavljene prakse, uslediti i zaposlenje (mogu da se pohvale da zaista veliki broj zaposle svake godine).
  • Veoma im je bitno da je student trenutno III ili IV godina (studije ekonomskog profila), i da je u pitanju računovodstveni smer. Ukoliko nije taj smer, veoma je bitno da je student imao predmete iz računovodstva, i da je zainteresovan da karijeru razvija u tom pravcu.
  • Student će biti u obavezi da 20 sati nedeljno radi sa timom, u periodu od 11-19h. Naravno, u dogovoru sa menadzerima dogovara se fleksibilno radno vreme, kako bi student imao vremena i da priprema ispite.

Prijava na konkurs

Prijavu možete izvršite putem ovog linka, ali i putem u nastavku – kristina.ivanovic@apexfs.group.

Nazad

Slične vesti

Becky računa na tebe 2024

Becky računa na tebe 2024

Kompanija Becky.works poziva sve studente završnih godina fakulteta ekonomskog usmerenja ...
Vizija računovodstvo traži Junior računovođu

Vizija računovodstvo traži Junior računovođu

Vizija računovodstvo otvorila je konkurs za junior računovođu. Detalje konkursa saznajte u ...
Delta DMD: 3 meseca stipendiranog rada

Delta DMD: 3 meseca stipendiranog rada

Kompanija Delta Holding i Delta DMD otvorili su konkurs za 3 meseca stipendiranog rada. ...