Arthur D. Little: Događaj za studente

Arthur D. Little: Događaj za studente

Kompanija Arthur D. Little, jedna od najstarijih konsultantskih kuća na svetu vas poziva na kompanijski događaj koji će se održati u njihovim prostorijama u Balkanskoj 2, 30. novembra 2023. godine sa početkom u 16 časova.

O kompaniji

Arthur D. Little je lider u inovacijama u konsultantskoj industriji od 1886. Mi smo renomirani konsultanti za kompanije koje žele da kombinuju strategiju, inovacije i transformacije u tehnološki intenzivnim i konvergentnim industrijama. Artur D. Little savetuje klijente kako da uspešno posluju na promenljivim tržištima i ekosistemima, pomažući im da oni uspešno vode i oblikuju tu promenu. Naši eksperti imaju ogromno iskustvo u raznim industrijama i razumeju buduće trendove i njihov uticaj na pojedinačne industrije. Arthur D. Little ima kancelarije u velikim poslovnim centrima širom sveta. Ponosni smo što smo partner i pomažemo mnogim kompanijama sa liste Fortune 1000 širom sveta, kao i drugim liderima na tržištu i organizacijama u javnom i državnom sektoru.

Agendu događaja možete pronaći na linku ispod, kao i na slici ispod teksta. Ideja ovog događaja je da svi zainteresovani kandidati dođu u kontakt sa kompanijom. Kroz interaktivnu radionicu (case work) međusobno ćete se upoznati i potencijalno ostvariti poslovnu saradnju.

Nakon događaja biće priređen koktel uz networking i posluženje.

Prijava na događaj

Rok za prijavu je 21.novembar, a prijavu možete izvršiti slanjem CV-ja na mail: events.at@adlittle.com.

Arthur D. Little: Događaj za studente
Nazad

Slične vesti

Accel Club: Praksa u finansijama

Accel Club: Praksa u finansijama

Kompanija Accel Club otvorila je konkurs za praksu u finansijama. ...
Francusko-srpska privredna komora: Tromesečna plaćena praksa

Francusko-srpska privredna komora: Tromesečna plaćena praksa

Francusko-srpska privredna komora raspisala je konkurs za tromesečnu praksu. ...
APEX: Novi ciklus praksi

APEX: Novi ciklus praksi

Kompanija APEX (bivši Sanne Group) otvorila je novi ciklus praksi. Sve o praksama saznajte ...